Haberler

Atama Kararları

Başbakanlık ile Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Maliye, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları bünyelerinde yapılan atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Başbakanlık ile Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Maliye, Milli Eğitim, Milli Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlıkları bünyelerinde yapılan atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Başbakanlık bünyesinde yapılan atamada, Muş İl Müftüsü Recep Uzun, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı, yerine Alettin Bozkurt getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf YAZAR, Yazar'ın yerine Münib Karakılıç atandı. Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine Necati Yamaç yeniden atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine, aynı yer Genel Müdür Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Turgay Turna ve Süleyman Pınarbaş yeniden atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakanlık Müsteşarlığına Cenap Aşçı, Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcılığına Eyüp Aksoy getirildi. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Volkan Kaplan, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Maliye Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Ömer Duman getirildi. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Fuat Kantarcı atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Nebi Kılıçarslan, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İsmail Çetin atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri İbrahim Çiftçi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Yusuf Kandazoğlu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğüne (Adana) Ali Kılıç, Aşağı Fırat Projesi 15. Bölge Müdürlüğüne (Şanlıurfa) Oğuz Kasap, 1. Bölge Müdürlüğüne (Bursa) Nazmi Koçak, 21. Bölge Müdürlüğüne (Aydın) Murat Alp atandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Murat Kavak atanırken, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özen başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Milli Savunma Bakanlığı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliklerine aynı yer Genel Müdür Yardımcıları Hayrettin Özden ve Mehmet Kadri Uyanık atandı. Ayrıca, Askeri Hakim Subay atamaları ve Askeri Yargıtay Üyeliklerine dair atama kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Murat Recep Uzun Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title