Haberler

Atama Kararları

Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Başbakan Yardımcılığı, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre,

Başbakan Yardımcılığından;

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'ne Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, bu suretle boşalacak olan Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne, Antalya Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek getirildi. Vakıflar Genel'Müdürlüğü'nde açık bulunan Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne Recep Kafes, Hazine Müsteşarlığı'nda açık bulunan Müsteşar Yardımcılığı'na, Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç'in ataması yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan;

Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Salih Ağdaş, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aylin Çiftçi ve Bakanlık Müşaviri Mustafa Can başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı. Açık bulunan, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne, Tacettin Güneş, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Abdulkadir Abduşoğlu, Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Hasan Aykut, Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Nesim Tanğlay getirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan;

Açık bulunan Türk Patent Enstitüsü Başkan Yardımcılığı'na Cemil Başpınar atandı. Ankara Bilim,?Sanayi ve Teknoloji İl'Müdürlüğü'ne, Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl'Müdürü Vehbi Konarılı, bu suretle boşalacak olan Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'ne Ali Osman Kaşıkçı getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan;

Açık bulunan İş Başmüfettişlikleri'ne, Hüseyin Kocapiçak ve Cüneyt Özen atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan;

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Ali Ramazan Acar'ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan;

Açık bulunan Kuzeydoğu Akdeniz Genel Müdür Yardımcılığı'na Ali Murat Başçeri, Müsteşar Yardımcılığı'na Protokol Genel Müdürü Büyükelçi Levent Murat Burhan atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan;

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliği'ne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Küçükgünay yeniden atandı. Açık bulunan Bakanlık Müşavirlikleri'ne, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Atik Ahmet Yücer ve Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Cafer Kınanç getirilirken, Şırnak İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne ise Bekir Kılıç atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan;

Açık bulunan Bakanlık'Müşavirliği'ne Hakkı Ahmetbeyoğlu, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliği'ne ise Dursun Coşkunçelebi atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan;

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Fikret'Komser, Muş'İl'Kültür ve Turizm'Müdürü Ahmet'Bulut ve Bakanlık Müşaviri Yalçın Kurt başka bir göreve atanmak üzere bu görevlerinden alındı.

Açık bulunan Kültür'Varlıkları ve Müzeler'Genel'Müdür Yardımcılığı'na Ramazan'Çokçevik, Müfettişliklere, Müfettiş Yardımcıları Ali Erdem'Yalçin ve Mustafa Çakır getirildi.

Maliye Bakanlığı'ndan;

Diyarbakır'Defterdarı Hasan Koca başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı, bu suretle boşalacak olan Diyarbakır Defterdarlığı'na Aksaray Defterdarı Ali Aykaş atandı. Şırnak Defterdarı İbrahim Kulaoğlu başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı, bu suretle boşalacak olan Şırnak Defterdarlığı'na Zeynülabiddin Toprak getirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan;

Uşak'İl'Milli Eğitim Müdürlüğü'ne,?Bülent Şahin atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan;

Devlet'Su İşleri Genel Müdürlüğü'nde 1. Hukuk'Müşavirliği'ne İlhan'Umut getirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan;

Açık bulunan Bakanlık'Müşavirlikleri'ne, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel'Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal ile Mehmet Karabulut atandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Genç İstanbul Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title