Haberler

Atama Kararları

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Bilgin, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, İŞKUR Genel Müdür Yardımcılığına ise Uzunkaya atandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Kültür ve Turizm, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Kaşif Lemi Bilgin, başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınırken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdür Yardımcılığına ise Cafer Uzunkaya getirildi.

Bugünkü Resmi Gazete'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Kültür ve Turizm, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları yayımlandı.

Buna göre, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Kaşif Lemi Bilgin ile Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Nüsret Tutan, Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Osman Gül görevinden alındı.

Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Vakıflar Meclisi Üyeliğine ise Arif Dülger getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Akyapı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne Genel Müdür Yardımcısı Murat Salim Tokaç, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Bozdemir, Telif Hakları Genel Müdür Yardımcılığına Erkin Yılmaz, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcılığına Fevzi Pamukçuoğlu ile Zehra Gamgam atandı.

İŞKUR Genel Müdür Yardımcılığına ise Cafer Uzunkaya getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Mehmet Aktaş atanırken, Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine de Abdülkadir Özkan getirildi.

Öte yandan Eskişehir İl Milli Eğiitm Müdürlüğüne Necmi Özen, Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yüksel Arslan, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Coşkun Esen, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Mevlüt Kuntoğlu ve Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yakup Sarı atandı.

Erzincan İl Müftülüğüne Yavuz Karabayır, Tokat İl Müftülüğüne de Ahmet Erdem getirildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğüne Okan Kurşun, Elazığ DSİ 9. Bölge Müdürlüğüne ise Okan Bal atandı.

Van DSİ 17. Bölge Müdürlüğüne Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır atanırken, Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürlüğüne ise Adil Erdoğan Yaşaroğlu getirildi. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Tiyatroları Lemi Bilgin Eskişehir Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title