Haberler

Atalay'ın 2023 Hedefi

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TESOB Başkan Metin Kara, "Bu şehre yaptıklarınız kimse tarafından inkar edilemez. Hepsi göz önünde ve ortada. Bizim size her zaman desteğimiz vardır. Genel Kurulumuzda bizi şereflendirdiniz. Bizim esnaf olarak bin yıllık bir ahilik geleneğimiz var. Bu gelenek AK Parti döneminde artarak devam ettirildi. Bunun da üzerine koymalıyız" dedi.

AK Parti aday adayı Mehmet Atalay da ziyarette yaptığı değerlendirmede, "Biz Trabzon için her zaman büyük düşündük. Aldığımız organizasyonlarla şehrin kazanması için mücadele ettik. Organizasyonlarda şehrimizin esnafı kazansın diye hep mücadele ettik. Aynı işi şehrimizin esnafı yapabiliyorsa dışarıdaki firmaları değil kendi esnafımızı tercih ettik. Hedefimiz memleketimizin kazanmasıydı. Trabzon'da yaptığımız hizmetler yaklaşık 1 milyar TL civarında. Bunun önemli bir kısmı da şehrimizin esnafı, tüccarı, işçisi ve iş adamına doğrudan katkı sağladı" diye konuştu.

2023'TE DÜNYA GENÇLİK OYUNLARI

Önümüzdeki süreçte daha fazla büyük organizasyonların Trabzon'a alınması için çalışmalara başladığını ifade eden Atalay, "Karadeniz oyunlarını yaptık, Avrupa Gençlik Olimpiyatları'nı yaptık. Hedefimizde Dünya Gençlik Olimpiyatları var. Bunun için girişimlere şimdiden başladık. İnşallah seçilirsek de seçilmezsek de 2023 Dünya Gençlik Olimpiyatları'nın Trabzon'a gelmesi için çalışacağız. Eğer bunu başarabilirsek 15 katrilyonluk bir kaynak oluşturabileceğimizi düşünüyorum. Bunun bir kısmı sponsor olur, bir kısmı yatırım olur. Biz demir yolunu da Güney Çevre Yolu'nu da diğer eksikleri de bu organizasyonlar ile yapabiliriz. Geçmişte bunu yaptık. Organizasyonlar sadece tesis demek değil, diğer yatırımları da bu organizasyonlarla hızlandıracağız" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Atalay Metin Kara Ak Parti Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title