Haberler

Atakum Spor Yapacak

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçe halkının daha rahat spor yapabilmesi için Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri’nin kapılarını açtıklarını belirtti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçe halkının daha rahat spor yapabilmesi için Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'nin kapılarını açtıklarını belirtti.

Atakum ilçesinde spor yapılabilir halde bir çok alanın bulunduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'ni de halka açık hale getirdiklerini söyleyerek, "Vatandaşlarımız sabah sporlarını yapmak için ilçemizde birçok imkana sahip. Bu imkanlara bir yenisini daha eklemek için kulübümüzün Abdullah Gül Bulvarı'nda bulunan tesislerini de halka açık hale getirdik. Sabahları 06.30 ile 09.00 arasında halka açık şekilde spor yapmak imkanı sunulacak olan tesislerimizin kafeterya hizmeti de aynı saatlerde verilecek" dedi.

Spora önem verdiklerini belirten Başkan Taşçı, "Sporun insan sağlığı açısından önemi malum. Bu önemden hareketle ilçemizde spor yapılabilecek alanların arttırılması için çalışma içerisindeyiz. İlk etapta da Atakum Belediyespor Kulübü Tesisleri'ni halkımızın hizmetine açtık. Daha çok alan ile daha çok spor yapma imkanı sunacağız. Tesisimizde her yaştan vatandaşımız aileleriyle birlikte rahatlıkla spor yapabilecek" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title