Haberler

Atakum'da Ramazan Coşkusu

Atakum Belediyesi’nin Ramazan programı çerçevesinde her akşam bir mahallede iftar yemeği verilirken, iftar ve sahur vakitleri arasında da Yalı Kafe’de düzenlenen etkinlikler Atakumlulara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor.

Atakum Belediyesi'nin Ramazan programı çerçevesinde her akşam bir mahallede iftar yemeği verilirken, iftar ve sahur vakitleri arasında da Yalı Kafe'de düzenlenen etkinlikler Atakumlulara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor.

Atakum Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Altınkum Düğün Salonu'nda kurulan iftar sofrası İncesu, İncesu Yalı, Çakırlar ve Çakırlar Yalı Mahallelerinin sakinlerini buluşturdu. İftar yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve ünlü yazar Sinan Yağmur'un da katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğine mahalle sakinleri de yoğun katılım sağladı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında Ramazan ayının birleştirici özelliğine dikkat çekerek, "Ramazan, paylaşmanın adıdır. Aynı sofralarda buluşmanın, lokmaları paylaşmanın, birliğin ve beraberliğin adıdır. Bu anlamda Ramazan Ayı boyunca iftar sofralarını mahallelerimize taşıyacağız ve vatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise iftar yemeğine katılım sağlayanlara teşekkür ederek, "11 ayın sultanı Ramazan ayının en güzel yanlarından birisi de küskünlüklerin sona ermesi, herkesin birbirini kucaklaması ve aynı sofralarda buluşmasıdır. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YALI KAFE'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Altınkum Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar buluşmasının ardından Yalı Kafe'de gerçekleştirilen etkinliklere geçildi. Yalı Kafe önünde kurulan Ramazan Sokağı ve kafe içerisinde gerçekleştirilen animasyon ve tiyatro gösterileri ile iftar vakti ile sahur vakti arasında keyifli anlar yaşayan vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Özellikle çocukların unutulmaz anlar yaşadığı programda Ramazan Sokağına kurulan stantlarda sosyal ve kültürel derneklere yer verildi. El emeği ürünlerin satışa çıkarıldığı stantlarda Atakum Belediyesi projeleri hakkında bilgi verildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Altınkum Samsun Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title