Haberler

Atakum Belediye Başkanından Partilere Grup Odası

Güncelleme:

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mecliste temsil edilen AK Parti, CHP ve MHP gruplarına oda tahsis etti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mecliste temsil edilen AK Parti, CHP ve MHP gruplarına oda tahsis etti.

Belediye meclisinin Ağustos ayı ilk toplantısında gruplara ait odaları onların hizmetine sunduklarını belirten ve toplantı sonrası grupları odalarında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulunan Başkan İshak Taşçı, "Benden grup toplantılarınızı yapabileceğiniz, tartışıp,konuşabileceğiniz bir yer istemiştiniz. Her grubun kendisine ait odası olması fikri bizim de isteğimizdi. Sizden de böyle bir teklif elince hemen uygulamaya geçtik. Bitirerek hizmetine sunduğumuz odalar sayesinde artık AK Parti, CHP ve MHP gruplarımızın kendilerine ait bir odaları bulunmaktadır. Grubunuza ait bu odalarda istediğiniz gibi toplanabilir, konuşabilir, meclis gündemi ve Atukum ile ilgili kararlarınızı, planlarınızı konuşabilir ve tartışabilirsiniz" dedi.

HUKUK KOMİSYONU KURULDU

Öte yandan Atakum Belediye Meclisi bünyesinde Hukuk Komisyonu kurulurken, komisyon üyeliklerine, Haluk Köksoy, Mustafa Yeşilyurt, Recep Öztel, Şakir Kabakçıoğlu ve Hatice Sönmez Güneş seçildiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Ak Parti Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title