Haberler

Atakum'da Köy Konağında İftar

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çobanözü Köy Konağı’nda gerçekleştirilen iftar buluşmasında eşi Fatma Taşçı’yla birlikte tencere başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çobanözü Köy Konağı'nda gerçekleştirilen iftar buluşmasında eşi Fatma Taşçı'yla birlikte tencere başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

Geleneksel Atakum Mahalle İftarları, Ramazan Sokağı ve çocuklara özel sahne gösterileri ile Ramazan Ayını en güzel şekliyle yaşadıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ramazan Ayı boyunca sürecek iftar buluşmalarımıza, Ramazan Sokağımıza, çocuklarımızın için hazırlanan gösterilere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından 'Ramazan Atakum'da Güzeldir' sloganıyla hazırlanan Ramazan ayı etkinlikleri özellikle çocuklara unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları ile ilçe halkını aynı iftar sofralarında buluşturan Atakum Belediyesi, iftar sonrasında ise Yalı Kafe'de kurulan Ramazan Sokağı'nda, Samsunlulara Ramazan ayını keyifli geçirmeleri için imkan sunuyor. Aileler Ramazan Sokağı'nda gezerken, çocuklar ise kurulan dev sahnede kendileri için sahnelenen kukla gösterileri, tiyatro oyunları, illüzyon gösterileri ve yarışmalar eşliğinde eğleniyor.

Ramazan ayının maneviyatı çerçevesinde güzel bir program hazırladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Ramazan ayı birliğin ve beraberliğin ayıdır. Bu birlik ve beraberliği Atakum ilçesinde en güzel örnekleriyle yaşıyoruz. Aynı iftar sofralarında buluşuyoruz, aynı Ramazan Sokağı'nda geziyor ve nostaljik bir akşam yaşıyoruz, çocuklarımız aynı sahne gösterileriyle mutlu oluyor. Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz Ramazan Ayı etkinliklerine gösterilen ilgi karşısında son derece memnun olduk. Binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Atakum Mahalle iftarlarında ülkemiz, milletimiz için hep birlikte dua ediyoruz. Şehitlerimizi dualarla anıyoruz. Ramazan ayı boyunca sürecek iftar buluşmalarımıza, Ramazan Sokağımıza, çocuklarımızın için hazırlanan gösterilere tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" riye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çobanlı, Çobanözü ve Beypınar Mahalleleri sakinlerinin katılımıyla Çobanözü Köy Konağı'nda gerçekleştirilen Geleneksel Atakum Mahalle İftarları buluşması kapsamında eşi Fatma Taşçı'yla birlikte tencerelerin başına geçerek yemek servisi yaptı. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve AK Parti Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu iftara Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, mahalle muhtarları, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları üyeleri de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı AK Parti Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title