Haberler

Atakum'da Engelsiz Gece

Atakum Kaymakamlığı, Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kaynaşma yemeğinde Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcu ve üyeleri unutulmaz bir akşam yaşadı.

Atakum Kaymakamlığı, Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kaynaşma yemeğinde Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcu ve üyeleri unutulmaz bir akşam yaşadı.

Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün sporcu ve üyelerine yönelik Atakum Kaymakamlığı, Atakum Belediyesi ve Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü'nce Gülhan Restoran'da kaynaşma yemeği düzenlendi. Yemeğe Samsun Valisi İbrahim Şahin, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Murat Öztürk, Atakum Halk Eğitim İlçe Müdürü Hasan Tanrısever'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Yemeğe ev sahipliğini eski Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan yaptı.

ENGELLİ SANATÇIYA HEDİYE ORG

Atakum Belediyesi Yaşam Parkı'nda faaliyetlerini sürdüren Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü'nün kaynaşma yemeğinde Atakum Kaymakamlığı tarafından engelli sanatçı Muammer Koç'a alınan orgu Samsun Valisi İbrahim Şahin teslim etti. Vali Şahin, engelli sanatçıdan kendileri için mini bir de konser vermesini istedi.

MİKROFONDA TAŞÇI VE BAKOĞLU

Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı kaynaşma yemeği boyunca engelli sporcular ve aileleriyle bir arada olarak uzun süre sohbet etti. Başkan Taşçı, sesinin güzel olduğunu söyleyen bir engelli gencin şarkı söyleme talebini kırmayarak kendisine eşlik etti. Kaymakam Bakoğlu ise söylediği Türk sanat müziği eseriyle geceye damgasını vurdu.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yaşar kaynaşma yemeğinde yaptığı konuşmada katılımcılara ve destekçilere teşekkür ederek, "Şehrimizin yöneticileriyle birlikte unutulmaz bir akşam yaşadık. Candan ve samimi bir havada geçen gecemize katkı veren, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Şahin Ali Bakoğlu Samsun Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title