Haberler

Atakum Belediyesinden Mahalle İftarı

Atakum Belediyesi, iftar buluşmaları ve iftar vakti ile sahur vakti arasında Yalı Kafe’de düzenlediği etkinlikler ile Atakumlulara keyifli Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor.

Atakum Belediyesi, iftar buluşmaları ve iftar vakti ile sahur vakti arasında Yalı Kafe'de düzenlediği etkinlikler ile Atakumlulara keyifli Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor.

Sarıyusuf, Kulacadağ, Köselli, Çatmaoluk ve Sarayköy mahallelerinin katılımıyla Çatmaoluk mahallesinde kurulan iftar sofrasına vatandaşlar yoğun katılım sağladı. İftara Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediyesi Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan ayını en güzel şekliyle yaşadıklarını ifade ederek, "Ramazan ayının maneviyatı, birlik ve beraberlik duygusunu en güzel şekilde ilçemizde yaşıyoruz. Aynı iftar sofralarında buluşuyor, ekmeklerimizi bölüşüyoruz. Allah ağzımızın tadını, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bir yandan belediyecilik anlamında en iyi çalışmaları ortaya koyarken, öte yandan sosyal belediyeciliğin gerekliliklerini yerine getiriyoruz. Atakum İlçesi her geçen gün daha da güzelleşiyor. Buna en büyük desteği Atakumlular veriyor" dedi.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ise, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür ederek, "Atakum İlçesindeki değişimi ve gelişimi gördükçe mutlu oluyor, gurur duyuyorum. Bu akşam iftar için bir araya geldiğimiz Çatmaoluk mahallesinin yolları buna en güzel örneklerden birisi. Başkan Taşçı'ya hem böyle anlamlı buluşmaları için hem de bize gurur duyduran çalışmalarından dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftar ve sahur vakitleri arasında Yalı Kafe'de sürdürülen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Etkinlik kapsamında tiyatro, illüzyon, çocuk oyunları, Türk Sanat ve Halk Müziği dinletileri gerçekleştiriliyor. Dün akşam etkinliklerde TRT Ankara Türk Halk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Nihal Koca da sahneye çıkarak Samsunlulara unutulmaz bir türkü resitali sundu. Başkan Taşçı, başarılı yorumcu Nihal Koca'ya mini konserin ardından teşekkür ederek adına Atakum İlçesine dikilen fidanı temsilen belge verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Sarayköy Ak Parti Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title