Haberler

Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları Başlıyor

Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları projesinin temel çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Osmanlı Hamamları, Türkiye’nin önemli turizm noktalarından birisi olacak” dedi.

Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları projesinin temel çalışmalarını yerinde inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Osmanlı Hamamları, Türkiye'nin önemli turizm noktalarından birisi olacak" dedi.

Atakum Belediyesi bölge turizmine katkı sağlaması ve ilçenin önemli eksikliklerinden birinin giderilmesi noktasında hayata geçirilen Osmanlı Hamamları için geri sayım başladı. Mevlana Mahallesi Alparslan Bulvarı üzerinde yapılacak olan Osmanlı Hamamları için başlatılan ilk çalışmaları inceleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "2017 yılının yaz aylarında hizmet vermeye başlayacak olan Osmanlı Hamamları, Türkiye'nin önemli turizm noktalarından birisi olacak" şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin turizm noktası olacak"

Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları projesi hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum ilçesinin en merkezi konumlarından birisi olan Mevlana Mahallesi'nde hayata geçireceğimiz Osmanlı Hamamları projesi ile önemli bir eksikliği daha gidermiş oluyoruz. Osmanlı Hamamlarında 850 metrekarelik havuz kısmı ve 850 metrekarelik hamam kısmı olacak. Toplam 1700 metrekare kapalı alanı olacak olan Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamlarının çevresinde de 1000 metrekarelik bir yeşil alan oluşturulacak. İlçe halkımıza hizmet vermesinin yanında kent ve bölge turizmine de ciddi katkı sağlayacak olan hamam projesi, Türkiye'nin en önemli turizm noktalarından birisi olacak. Zeminle ilgili son çalışmalar tamamlandı. Önümüzdeki günler içerisinde temel atması gerçekleşecek ve 2017 yılının yaz aylarında hizmet vermeye başlayacak" dedi.

"Uğramadan geçilemeyecek"

Atakum ilçesine kazandırmaya hazırlandıkları Osmanlı Hamamlarının OKA'dan aldığı desteğe dikkat çeken Başkan Taşçı, "Atakum Belediyesi Osmanlı Hamamları, OKA (Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı) tarafından Turizmin Geliştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Yatırımlarına Mali Destek Programı kapsamında 659 bin 622 TL destek aldı. Kadın ve erkekler için ayrı bölümler olarak tasarlanan proje kapsamında havuz, sauna, tuz odası başta olmak üzere birçok donatı bulunacak. Hamamın tamamlanmasının ardından tanıtımıyla ilgili ciddi bir çalışma içerisine gireceğiz ve hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelmiş bir Osmanlı Hamamları ile önemli bir projemizi daha başarıyla tamamlamış olacağız. Karadeniz Bölgesi'ni gezmek isteyenler, Osmanlı Hamamlarına uğramadan geçemeyecek" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İshak Taşçı Türkiye Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title