Haberler

Atakum Belediye Başkanı Taşçı'ya Aa'dan Ziyaret

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı Anadolu Ajansı (AA) Bölge Müdürü İsa Sansar ziyaret etti.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı Anadolu Ajansı (AA) Bölge Müdürü İsa Sansar ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Taşçı, Atakum ilçesinin hızla geliştiğini söyledi. Atakum'da her gün yeni yol açılması için onlarca talep geldiğini belirten Taşçı, "Atakum, Karadeniz bölgesinin hızla gelişen bir ilçesi. Nüfusü 10 yılda iki kat arttı. İnşaat sektörü ilçede yoğun şekilde çalışıyor. Her gün onlarca insan evlerine ulaşım için yeni yol açılmasını talep ediyor" dedi.

Canik ve İlkadım ilçelerinin iki katı kadar yol çalışması yaptıklarını vurgulayan Taşçı, parke taşı üretimi tesisi kurduklarını, günde 30 bin taş üreterek yolları yaptıklarını anlattı.

Gelişen ve değişen Atakum ilçesi için 55 proje ürettiklerini dile getiren Taşçı, "Günü, haftayı ya da ayı değil, yılları hesaplıyoruz. Hayata geçirmeye hazırlandığımız projelerimizle Atakum ilçesini Türkiye'nin göz bebeği haline getireceğiz. Sosyal hayatın gerekliliklerinden kültürel çalışmalara, istihdam hedefli projelerden turizm atılımlarına, sportif faaliyetlerden dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalara kadar hayatın her alanında varız. İnanıyorum ki bu hizmet heyecanı bizi daha iyi noktalara getirecek" diye konuştu.

Sansar ise AA hakkında bilgi vererek, Samsun'da yapılan hizmetlerin tanıtımına katkı sağlayacağını kaydetti. Sansar, Taşçı'ya görevinde başarı diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı İshak Taşçı İsa Sansar Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title