Haberler

Atakum Belediye Başkanı Taşçı Açıklaması

"Hedefimiz yüzlerin güldüğü, sorunların değil projelerin konuşulduğu bir Atakum ortaya çıkarmak"

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Hedefimiz yüzlerin güldüğü, sorunların değil projelerin konuşulduğu bir Atakum ortaya çıkarmak" dedi.

Taşçı, belediye personeliyle gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, belediyenin çalışmalarına hız kazandırılmasını istedi.

Atakum Belediyesindeki çalışmaların her kesimden takdir topladığını belirten Taşçı, "Hedefimiz yüzlerin güldüğü, sorunların değil projelerin konuşulduğu bir Atakum ortaya çıkarmak. Hızımızı daha da artıralım. Halkımız değişimin farkında ama bu durum karşısında rehavete kapılmıyor, aksine daha iyi çalışmalar için motive oluyoruz. Daha iyisi için daha hızlı olacağız" dedi.

İlçenin gelişmesi ve büyümesi için belediyenin büyük sorumluluk taşıdığını vurgulayan Taşçı, "Halkımız bize güvendiyse, inandıysa ve yönetimi teslim ettiyse, bize de buna layık olmak düşer. Atakum'da özellikle son dönemde yaşanan değişim ve gelişim herkesin malumu. Hızımızı kesmeden ve üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyor, bu değişim ve gelişimi sürekli hale getiriyoruz. Gerek halkımızdan gelen gerekse birimlerimizce tespit edilen tüm sorunlara kısa sürede müdahale ediliyor" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İshak Taşçı İzzet Taşçı Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title