Haberler

Atakent Mahallesi Semt Pazarına Kavuştu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesinde yaptırılan semt pazarı törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Atakent Mahallesinde yaptırılan semt pazarını törenle hizmete sundu. Semt pazarının açılış törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, "Karaköprü'müzün hızla büyüyen, gelişen yüzünü göstermek için Atakent Mahallemizde yapımını tamamladığımız semt pazarımızı hizmete sunduk. Bir ilçenin ilçe olabilmesi için o ilçede her türlü donatının olması gerekiyor. Bu konuda halkımızın ihtiyacını gidermek, halkın ayağına hizmeti götürmek ve halkın evdeki birinci önceliği olan gıdayı evine en yakın yerde ulaştırılabilmesi için Karaköprü Belediyesi olarak her mahallemize semt pazarı yapıyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ise, "Şanlıurfa'mızın gelişen ve değişen yüzü olan Karaköprü'müzde, halkımıza hizmet amacıyla semt pazarını açıyoruz. Rabbim, Karaköprü'müzün her mahallesine böyle semt pazarları açmayı, hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmeyi, AK Belediye olarak Belediye Başkanımıza ve AK Parti'mize nasip ediyor. Rabbim hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Baydilli ve beraberindekiler semt pazarını gezerek vatandaşlara hayırlı alışverişler, pazarcı esnafına hayırlı işler dileğinde bulundu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title