Haberler

Ata Demirer ile Özge Borak Boşanıyor

Güncelleme:

Ünlü çift, 3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliklerini arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı aldıklarını yazılı açıklama ile duyurdu.

Ata demirer ile Özge Borak çifti 3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliklerini arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı aldıklarını yazılı açıklama ile duyurdu.

YAZILI AÇIKLAMA YAPTILAR

Borak ve Demirer yaptıkları ortak yazılı açıklamada, "3 yılı aşkın süredir devam eden ilişki ve evliliğimizi karşılıklı anlaşarak, arkadaşça ve dostane duygularla bitirme kararı almış bulunmaktayız. İnsani sevgisinden bir şey kaybetmemiş iki arkadaş olarak, geçireceğimiz bu zor süreçte sizlerin de yanımızda olarak gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederiz" dedi.


ALDATTI İDDİASI ŞAŞIRTMIŞTI

Özge Borak, balet kardeşi Selim Borak'ın kaza geçirdiği dönem zaten zor günler geçirirken, bir de Twitter hesabının hacklenmesiyle şoke olmuştu.

Borak'ın hesabının ele geçiren hacker grubunun attığı şu tweet ortalığı karıştırmıştı. Başarılı oyuncunun eşi Ata Demirer ve Serra Yılmaz, Twitter hesaplarından Özge Borak'ın hesabının ele geçirildiğini duyurmuştu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ata Demirer Özge Borak Twitter Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (35)

hakki abi:

ilk okuldan itibaren, ALLAH sevgisi ve ALLAH korkusunu cocuklarimiza , , güzelce ögretmezsek, bu durum aslaa düzelmiyecektir. . .

37
4
yanıtYanıtla
Alper:

bu kadari cidden normal degil. . kardesim evlilik cocuk oyuncagimi. . ne bu ya onune gelen bosaniyor. . millet herseyi evlilik oncesi yasarsa zaten birbirlerine saygisi kalmiyor. .

31
2
yanıtYanıtla
Balın tadına baktı...mobilWeb@haberler.com:

Midemi bulanıyor bu tür insanlar. Evlen boşan bu ne be

24
6
yanıtYanıtla
BALTACI:

Yaw bu ünlüler evlilik konusunda ciddi kötü örnek olmaya başladı topluma. Zaten aile birliği konusunda sıkıntılar var bunlarda tuz biber ekiyor.

30
0
yanıtYanıtla
SAMSUNLU SAMİ:

INSANDA PARA COK OLUNCA ALIYOR. . . TADINA BAKIYOR VE BIRAKIYOR. . .

26
3
yanıtYanıtla
fb1907mobilWeb@haberler.com:

Yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşa dememiş atalarımız

20
6
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Niye evlendiler ki zaten. .

16
9
yanıtYanıtla
wxyzmobilWeb@haberler.com:

OZGE HANİM ATA BEYİN İLK FİLMİ EYVAH EYVAH DA OYNARKEN BULENT BEYLE EVLİYDİ İKİSİDE O FİLMDE OYNADİ SONRA BOSANDİLAR SONRA ATA İLE OZGE EVLENDİ SİMDİ BOSANİYORLAR KOMIKKKKK

19
5
yanıtYanıtla
Ersin:

Çok sevdiğim sanatçılar;sizler topluma kötü örnek oluyorsunuz Allah belanızı versin, huzurunuz hiç olmasın.

12
12
yanıtYanıtla
Özlem aydin:

Bence Kadinda is yok bu kacinci

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title