Haberler

Ata Demirer'den Sevenlerine Videolu 'İyiyim' Mesajı

Güncelleme:

Motosiklet kazasında yaralanan komedyen Ata Demirer, kendisini merak eden takipçileri için Twitter'dan yayınladığı videoyla iyi olduğu mesajını verdi.

Çanakkale'nin Bozcaada İlçesi'nde motosikletin ayağına devrilmesiyle yaralanan komedyen Ata Demirer, kazanın ardından kendisini merak eden takipçileri için Twitter'dan yayınladığı videoyla iyi olduğu mesajını verdi.

Ata Demirer, dün Bozcaada'da, binmeye çalıştığı motosikletin ayağına düşmesiyle yaralandı. Tedavisinin ardından da aynı gün taburcu edildi.

Ata Demirer, Twetter'daki hesabından paylaştığı videoyla, kaza sonrasında kendisini merak eden takipçilerinin yüreğine su serpti. Videoda önemli bir şeyinin olmadığını aktaran ünlü komedyen, sevenlerine, "Endişe edecek hiçbir şey yok, çünkü hiçbir şeyim yok. Bakınız ayaktayım. Bisikletten çok düştüm çocukken, şimdi de motordan düştüm. O tarz bir şey. Kırık bile yok. Birkaç güne kadar zıplarım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ata Demirer Çanakkale Bozcaada Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title