Haberler

"At Şu Adımını"Seminerine Yoğun İlgi

Güncelleme:

"At Şu Adımını" konulu etkinliğe binin üzerinde izleyici katıldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu ile İnönü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından düzenlenen "At Şu Adımını" konulu etkinliğe binin üzerinde izleyici katıldı.

Ahmet Şerif İzgören tarafından verilen ve Mücadele Ruhu,Bilgi,Girişimcilik, Karekter, İyilik ve Planlama konularını içeren seminere Malatya'daki genç girişimciler ve öğrenciler katıldı. Ramada Otel'de düzenlenen etkinlik sonrası değerlendirmede bulunan Malatya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kenan Dursun, özellikle hayata yeni başlayan gençlerin girişimci yönlerini geliştirmeleri noktasında önemli bilgiler edindiklerini belirterek, "Ahmet Şerif İzgören bu alanda gençlerin aradığı, önemsediği bir isim. Biz Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu üyeleri olarak böyle bir organizasyon düzenledik. İlginin beklediğimizin üzerinde olması bizi sevindirdi. Yaz boyunca bu tür etkinliğimiz devam edecektir" dedi.

Malatyalı gençlerle buluşmaktan mutlu olduğunu belirten Ahmet Şerif İzgören ise, dinamik bir kent gördüğünü belirterek, yarının Malatyası'nı oluşturacak gençlere teşekkür etti. Etkinlik sonunda Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kenan Dursun tarfından İzgören'e plaket verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Şerif İzgören Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title