Haberler

At Kasabı, 7 Bin Lira Para Cezası İle Serbest Kaldı

Güncelleme:

Adana'da 7 atı kesen, 5'i hamile olmak üzere 24 atı da kesme hazırlığı yaparken yakalanan şahıs 7 bin lira para cezasıyla serbest kaldı.

Adana'da yapılan operasyonda sağlıksız ortamda 7 atı kesen, 5'i hamile olmak üzere 24 atı da kesme hazırlığındayken yakalanan şahıs 7 bin lira para cezasıyla serbest kaldı. Şahsın yaklaşık 1,5 ay önce de 200 kilo at eti ve 25 kesime hazır eşekle yakalandığı ortaya çıktı.

ZABITA ATLARA EL KOYDU

Edinilen bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne ve polise Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bir evde kaçak olarak at kesilerek piyasaya sürüldüğü ihbarı geldi. Bunun üzerine zabıta ve polis, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvan Sağlığı ve Yetiştirici Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte harekete geçti.

İhbar yapılan adrese gerçekleştirilen baskında evin ahır olarak kullanılan bölümünde 7 atın kesildiği, 5'i hamile 24 atın ise kesilmeyi beklediği belirlendi. Polis ve zabıta ekipleri yaklaşık 2 ton at etine ve 24 kesilmemiş ata el koydu. Atların başında bulunan Fahrettin T. gözaltına alındı. Ele geçirilen etler belediye tesislerinde imha edilirken, atlar ise hayvan barınağına alındı.

7 BİN LİRA İLE KURTULDU

Gözaltına alınan zanlı, "halk sağlığını tehlikeye sokma, sağlıksız ortamda izinsiz kesim yapma" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Savcıya ifade veren Fahrettin T., atları piyasaya sürmek için kesmediklerini, Adana'ya gelen Suriyelilere satmak için kestiklerini söyledi. Fahrettin T., 7 bin lira para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.

DAHA ÖNCE DE YAKALANMIŞTI

Fahrettin T.'nin 16 Şubat 2015 tarihinde Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan operasyonda yine at ve eşek keserken yakalandığı ortaya çıktı. Polisin yaptığı o operasyonda da kesilmiş 200 kilo at eti ile kesime hazır 25 eşek ele geçirildiği, gözaltına alınan şahsın yine serbest kaldığı öğrenildi. Polis, kesilen at ve eşek etlerinin kimlere satıldığını belirlemeye çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Yüreğir Önemsiz Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

DOKTOR:

ADANAYA TAYİNİM ÇIKSA İSTİFA EDERİM. .

10
2
yanıtYanıtla
CÖZÜM,ALLAHIN KANUNLARIDIR,,,,:

Yeni bir alet veya elektronok esya alinca ilk önce kullanma kilavuzunu okuyoruz, , cünkü okumadan kullanmak istersek istenmeyen bir durumla karsilasabiliriz, , halbuki insanoglunu yaratan Allah onun kilavuzu olarak kurani kerimi bzlere göndermistir, , insanlarin bu hayatta nasil mutlu veya mutsuz olacagini tek tek aciklamistir. . tek cözüm ALLAHIN kanunlardir, , laik kanunlar 92 yildir hicbir proplemi cözmemistir. .

7
3
yanıtYanıtla
zazaoğlu1221:

TÜRKİYEdeki adalet sistemi budur. namussuz yaşarsan türkiyede ceza yok.

10
0
yanıtYanıtla
iflas etmiş internetçi:

vallahi billahi 8 aydır et yemedim, çocuklarımda yemedi bırakın at eti falan satsınlar fakir fukara yesin. . . .

4
6
yanıtYanıtla
recep:

ne biçim adalet bu adam millete at eti yediriyor cezaya bak 7000 adam o parayı 1 attan kazanır ver adama en az 200000 lira ceza bak bakalım birdaha at kesiyormu

9
0
yanıtYanıtla
TIK,,,TIK:

NE OLMUŞ SANKİNEM AT ETİ YENMEZ DİYE BİR KANUNMU VAR VEYAHUT ZARARLIDIR YEMEYİN DİYE OLMAZ ÖYLE ŞEY PATATESLİ SOTESİ ÇOK LEZETTLİ OLUYUR MESELA HERŞEYİ YİYORSUNUZDA SIRA AT ETİNE GELİNCEMİ YENMİYIR

2
6
yanıtYanıtla
adalet:

sanki adanada at çiftliği mi var kürtler doğudan topluyor burada kesiyor

5
3
yanıtYanıtla
türkiye:

adana adana adana

7
0
yanıtYanıtla
adanali2013:

at eti siparişi verilir. taze kesilmiş

6
1
yanıtYanıtla
Recber AzizmobilWeb@haberler.com:

Gene adana felahlari

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title