Haberler

    Asus, Zenfone'un Sevkiyatını Arttırıyor

    Tayvanlı şirket bu sene akıllı telefonu ile yüksek satışı hedefliyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Asus son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Hatta birkaç analist raporunda şirketin bu sene mobil pazarda daha yüksek yerlere geleceği ve beklenenden daha etkili olacağı vurgulanıyor. Anlaşılan Asus da hedeflerini her geçen gün yükseltiyor. Tedarik zinciri kaynaklarına dayandırılan rapora göre ZenFone'ların bu seneki sevkiyat sayısı 25 milyondan 30 milyona yükseldiği yönünde.


    Kaynaklar ZenFone 2 sevkiyatının mayıs ayında 2 milyon adede ulaşacağını, sonraki aylardaki sevkiyatın 2.5-3 milyon adede yükseleceğini vurguluyor. Tüm bunlarla birlikte raporda rekabetçi fiyattan bahsedilmiş. Bunun nedeni olarak da Asus'un ZenFone serisi için yongaseti ve geri kalan bileşen tedarikçilerini genişletmesi gösteriliyor. Tayvanlı şirket Intel dışında Qualcomm'la da ortaklığa girişti.


    Tüm bunlarla birlikte kaynakların tahminine göre ZenWatch ve VivoWatch serisi akıllı saatlerin gönderim sayısı 300.000-500.000 arası olacak.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title