Haberler

Asus Zenfone Serisi İçin Müjdeli Haberi Verdi!

Türkiye piyasasında hiç beklenmedik bir atak yaparak çok kısa bir süre içerisinde Türkiye için ayrılmış olan stoklarını eritmeyi başaran Asus Zenfone serisi akıllı telefonlar, ürünü almak isteyen kullanıcıları büyük bir hüsrana uğratarak ürünün stoklarda kalmadığı cevabı ile mağazalardan geri dönmesine neden olmuştu.

Türkiye piyasasında hiç beklenmedik bir atak yaparak çok kısa bir süre içerisinde Türkiye için ayrılmış olan stoklarını eritmeyi başaran Asus Zenfone serisi akıllı telefonlar, ürünü almak isteyen kullanıcıları büyük bir hüsrana uğratarak ürünün stoklarda kalmadığı cevabı ile mağazalardan geri dönmesine neden olmuştu. Asus yetkililerinden almış olduğumuz bilgiler ve Asus Türkiye Facebook sayfası üzerinden paylaşılan görsellerle yüklü bir miktarda ürünün ülkemize giriş yapmış olduğu kanıtlandı.

>1609963_727199694001762_2227721533987135180_n

Görmüş olduğunuz görsel geçtiğimiz günler içerisinde Asus Türkiye Facebook sayfası üzerinden paylaşılmıştı. Paylaşımın ardından ürünü almak için bekleyen insanların büyük bir çoğunluğu piyasadaki en uygun fiyatlı 6 inç akıllı telefonu almak için ürünün stoklara girmesini beklediklerini iletmişti ve bizlerde  ürün bu hafta içerisinde stoklarda olacağının bilgisini buradan vermiş olalım.

Ürünün kısıtlı satış noktası yerine daha fazla noktadan satılmasını isteyen Asus yetkilileri ürüne artık Vatan Bilgisayar, Teknosa ve Hepsiburada.com üzerinden ulaşılabileceğinin bilgisini de iletmiş oldu.

Kaynak: Teknoapsis.com

Zenfone hakkında daha detaylı bilgi için: http://asusturkiye.com.tr/system/zenfone/

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Facebook Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title