Haberler

    Asus'tan Zenfone 2 İçin Detaylı Bir Tanıtım Videosu

    Yılın en çok beklenen Android modellerinden bir tanesi.

    Mahmut Saral - -

    Akıllı telefon üreticilerinin yeni telefonlarıyla ilgili tanıtıcı videolar hazırlamasına alışkınız, ancak Asus'un yeni ürünü ZenFone 2 için hazırladığı 10 dakikayı aşkın video, cihaz için birçok konuda bilgiler veriyor.


    Videoda hem ürünün tasarımı hem özellikleri hem de fotoğraf ve video çekim örnekleri gösteriliyor. ZenFone 2'de 13MP ana, 5MP ön kamera yer alıyor. PixelMasters teknolojisi sayesinde düşük ışıklı ortamlarda ve hatta karanlıkta dahi birçok detayı güzel bir şekilde yakalayabiliyor.


    Ürünün 5.5 inç değerdeki IPS ekranı, FHD çözünürlüğe sahip ve Gorilla Glass 3 koruma teknolojisiyle kaplı. Ek olarak, telefonun 5.5 inç ekranı olmasına rağmen boyutları neredeyse 5 inç telefonlarla benzer düzeyde. Bu da kullanımı olumlu yönde etkileyen bir detay.



    Video penceresini göremiyorsanız tıklayın.


    Intel'in Atom işlemcileriyle gelen ürün, sizin de bildiğiniz gibi 2GB ve 4GB RAM'li olmak üzere iki farklı seçenekle teknolojiseverlere sunulacak. Tabii hafıza boyutları ve işlemcileri de farklılık gösteriyor.


    Çıkarılamaz 3000mAh pili, 40 dakikada %60'a kadar hızlı şarj özelliği bulunan ve Asus'un ömür boyu bedava sunduğu 5GB'lık bulut depolaması bulunan telefon, önümüzdeki günlerde ülkemizde de satışta olacak.


    MWC 2015'te bu ürünle ilgili bir ilk bakış videosu hazırlamış ve telefonu denemiştik. Eğer video penceresini göremiyorsanız tıklayın.


    İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title