Haberler

Asus'tan Ces 2016 Fuarında Oyuncuları Sevindirecek Yenilikler

Güncelleme:

CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda oyuncular için geliştirdiği en son bilgisayarlarını tanıtan ASUS, etkinlikte ayrıca beş inovasyon ödülü aldı.

ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda ASUS, oyuncular için geliştirdiği yeni masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarını sergiledi. ASUS fuarda ayrıca dört kategoride beş CES 2016 İnovasyon Ödülü de aldı.

ASUS'un ROG GT51 bilgisayarı "Oyun ve Sanal Gerçeklik" kategorisinde CES 2016 İnovasyon Ödülü'nün sahibi olurken dünyanın en küçük Chrome OS cihazı ve yine oyuncular için özel tasarlanmış ROG G752 bilgisayar, "Bilgisayar Donanım ve Bileşenleri" kategorisinde bu ödüle layık görüldü. ASUS'un 34 inç ROG Swift PG348Q oyuncu ekranına "Bilgisayar Çevre Birimleri" kategorisinde ve üç bantlı kablosuz yönlendiricisi (router) RT-AC5300'e de "Akıllı Konut" kategorilerinde CES 2016 İnovasyon Ödülü verildi.

Bu yıl ROG bilgisayar serisinin 10. yıldönümünü kutlayan ASUS, bu ürün ailesi ile oyun severler için tam bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor. ROG serisi içerisinde yer alan anakartlar, ekran kartları, dizüstüler, masaüstüler, ekranlar, ses kartları ve diğer aksesuarlar oyuncuların, üstün performans alabilmeleri için özel olarak tasarlanıp geliştiriliyor.

CES "Oyun ve Sanal Gerçeklik" kategori lideri: ROG GT51

Oyun ve Sanal Gerçeklik kategorisinde CES 2016 İnovasyon Ödülü'nü alan ROG GT51 masaüstü bilgisayar, 6. nesil Intel® Core™ i7-6700K işlemciden ve 4K kalitesinde üç farklı ekrana kadar destek veren NVIDIA GeForce® GTX™ TITAN X (2-way SLI) ekran kartından güç alıyor. Böylece oyuncular üç farklı ekranda aynı anda oyun oynamanın zevkini yaşayabiliyor. Bilgisayarın "ROG Turbo Gear" özelliği sayesinde kullanıcılar tek bir tuşla GT51'i tam kapasitede overclock yapabiliyor. ASUS'a özel olarak geliştirilen Aegis II uygulaması ise kullanıcıların sistem performansını izlemesine yardımcı oluyor. Bunlara ek olarak, bilgisayarın ön tarafında bulunan USB 3.1 Type-C portu 10Gbps'a varan hızlarda veri transferine imkan verirken mobil cihazların hızlı bir şekilde şarj olmasını sağlıyor.

Özellikle hava kanallarına ayrılmış dahili soğutma sisteminin sunduğu avantaj ile GT51, uzun süre devam eden oyun keyfi sırasında ortaya çıkan ısıyı verimli bir şekilde yönetiliyor. Zırh Titanyumu ve Plazma Bakırı renkleri ile keskin hatlar taşıyan ATX kasada, yan tarafta bir adet şeffaf pencere ve 8 milyon renge kadar kişileştirilebilir ışık efektleri de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Las Vegas Chrome Swift Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title