Haberler

Asus P8b75-M Lx B75 Ddr3 Dvı Sata3 Usb3 1155p 16x

Asus P8b75-M Lx B75 Ddr3 Dvı Sata3 Usb3 1155p 16x Özellikleri.

Asus P8B75-M LX Genel Özellikleri

Gelişmiş USB 3.0 Hız ve B75 Platformunda Gerçek zamanlı Ağ Bant Genişliği Kontrolü

• ASUS UEFI BIOS - şimdiye kadar en samimi BIOS arayüzü yaşayın.
• GPU Boost - senin iGPU ile büyük grafik performansın keyfini çıkarın.
• vPCIe 3.0 - inanılmaz veri hızı ile grafik performansını artırın.
• SATA 6G / USB 3.0 - son veri aktarım teknolojisi..

Anında OS Giriş

ASUS, Windows 8 altında can sıkıcı gecikmeler ortadan kaldırır ve Windows bile önceki sürümleri sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak için yeni donanım ve yazılım tasarımları yayımladı. Artık bekleme - daha hızlı sistem önyükleme ve başlatma, Windows daha hızlı başlar ve daha yüksek verimlilik anlamına gelir..

Multi-başlangıç ??Seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'ler başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Bir kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilir ve..

LGA1155 Intel ® Ivy Bridge İşlemci Hazır

Bu anakart bellek ile, LGA1155 paketindeki en yeni Intel ® Ivy Bridge işlemcileri destekler ve PCI Express kontrolcüleri 2-kanal DDR3 bellek ve 16 PCI Express 2.0 hattı ile entegre. Bu mükemmel grafik performansı sağlar. Intel ® Ivy Bridge işlemciler dünyadaki en güçlü ve enerji tasarruflu işlemciler arasında yer almaktadır..

PCIe 3.0 Hazır

PCI Express ® 3.0 (PCIe 3.0) mevcut PCIe 2.0 iki katı performans sağlayan geliştirilmiş kodlama düzenleri ile son PCI Express veriyolu standardıdır. X16 bağlantı için toplam bant genişliği (x16 modunda) PCIe 2.0 16GB / s çift, 32GB / s maksimum ulaşır. Gibi, PCIe 3.0 PCIe 1.0 ve PCIe 2.0 aygıtları ile tam geriye dönük uyumluluk tarafından sunulan kolaylık ve sorunsuz geçiş ile birlikte kullanıcıların görülmemiş veri hızları sağlar. PCIe 3.0 grafik performansını artırmak ve optimize etmek isteyen, hem de kendilerine sunulan son teknolojiye sahip kullanıcılar için sahip olunması gereken bir özellik olacaktır.

Yerli SATA 6Gb / s Destek

Intel ® B75 Chipset özgün, yeni nesil Serial ATA (SATA) depolama arayüzü destekleyen bu anakart 6.0 Gb / s veri aktarım hızı sunar. Ayrıca, gelişmiş ölçeklenebilirlik, daha hızlı veri alma olsun mevcut veri yolu sistemlerinin bant genişliğini iki katına..

Yerli USB 3.0 Desteği

Intel ® B75 Chipset özgün nesil USB 3.0 teknolojisini desteklemektedir. Yeni bağlantı standardı - USB 3.0 ile 4.8Gbps ultra-hızlı veri transferi yaşayın. 10 kat daha hızlı yeni nesil komponent ve çevre birimleri, USB 3.0 veri transfer ile kolayca bağlamak için inşa ve aynı zamanda USB 2.0 bileşenleri ile geriye dönük uyumludur..

IGPU Level Up! Ile Sınırı git

GPU Boost üstün grafik performansı için tümleşik GPU hızlandırır. Kullanıcı dostu arayüzü esnek frekans ayarlamaları kolaylaştırır. Bu kolayca her kullanım için stabil sistem düzeyinde yükseltmeleri sunar..

Enerji Verimliliği All Around

basit bir onboard switch veya AI Suite II programı aracılığıyla çip tasarrufu dünyanın ilk gerçek zamanlı bilgisayar güç haline dokunun. Otomatik olarak güncel PC yüklemesinde tespit ve akıllıca güç tüketimini azaltmak yoluyla toplam sistem çapında enerji optimizasyonu alın. Bu aynı zamanda fan gürültüsünü azaltır ve bileşen ömrünü uzatır!

Gerçek zamanlı Ağ Bant Genişliği Kontrolü

bir on / off tek tıklama düğmesi ile, şu anda kullanılmakta olan uygulama, veri ve diğer programlar üzerinde öncelikli ağ bant genişliği vardır. Ayrıca, sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde profilleri yapılandırarak kolayca favori yazılım öncelik olabilir. Profilinde, programlar indirme ağ tıkanıklığı ve uzun kuyrukların oluşmasını önlemek için, belirli bir süre çalıştırmak için önceden planlanmış olabilir. Otomatik PPPoE ağ bağlantısı gelişmiş çevrimiçi kolaylık için bir tek adım kurulum sağlar. Genel olarak, sezgisel bir ağ bant genişliği kontrol merkezi bulunuyor.

Yenilikçi ASUS Özellikler one-stop Erişim

kullanıcı dostu arayüzü ile, ASUS AI Suite II yazılım paketi kullanımı kolay içine tüm özel ASUS özelliklerini birleştirir. Bu kullanıcıların overclock, enerji yönetimi, fan hız kontrolü, voltaj ve sensör okumaları denetlemek ve hatta Bluetooth üzerinden mobil cihazlar ile etkileşim sağlar. Bu all-in-one yazılımı farklı birimleri arasında ileri ve geri geçiş gerek kalmadan, çeşitli sunuyor ve işlevleri kullanmak için kolaylık..

Sessiz ve Serin

ASUS Fan Xpert kullanıcılara esnek kontrolleri sunar, farklı coğrafi bölgelerde ve sistem yararlı profilleri çeşitli loading.Built-in farklı iklim koşullarının neden olduğu, farklı ortam sıcaklığına göre CPU ve kasa fan hızını hem ayarlamanızı sağlar fan hızı sakin ve serin bir ortam sağlamak için..

ASUS Anti-Surge Protection

Bu özel tasarım, pahalı cihazları önler ve güç verdiği zararlara karşı anakart güç kaynağı (PSU) anahtarlama dalgalanmaları..

CrashFree BIOS 3

ASUS CrashFree BIOS 3 BIOS dosyasını içeren bir USB flash diskten bozuk BIOS verilerini geri verir. Bu program kullanıcıları yeni bir BIOS çipi satın alma maliyeti ve güçlük kaydeder.

Esnek ve Kolay BIOS Arabirimi

ASUS UEFI BIOS geleneksel klavye-yalnızca denetimler ötesinde bir kullanıcı dostu bir arayüz sağlayan, seçilebilir modları ile tasarlanmış ilk fare kontrollü grafik BIOS sunuyor. Ayrıca doğal 64-bit işletim sistemlerinde 2.2TB daha büyük tam kullanılan sabit sürücüleri destekler. ASUS özel arayüz EZ Modu, sık erişilen bilgi görüntüler. Kullanıcılar sistem performans ayarlarını ve sürükle seçin ve önyükleme önceliklerini bırakabilirsiniz. Performans tutkunları için Gelişmiş Mod tam bir anlayış için özel bir bellek bilgi sayfası aracılığıyla detaylı DRAM ayarları. Içerir Yeni yükseltme! Gelişmiş sistem kontrolü için hızlı ve kolay bilgi - UEFI bilgi ve sorun giderme paylaşımı için F12 BIOS anlık kısayol Yeni F3 Kısayol en erişilen bilgi için - - ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect), hafıza bilgilerine erişmek hatalı DIMM'ler, tespit ve zor ile yardım için bilgi POST durumlar..

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
23 Nisan kutlamalarında 'Puta tapmayın' diye bağıran şahıs gözaltına alındı

23 Nisan kutlamalarında "Puta tapmayın" diye bağıran şahıs gözaltına alındı

İstanbul Valiliği 1 Mayıs kutlamaları için kararını verdi: Taksim Meydanı bu yıl da kapalı

İstanbul Valiliği 1 Mayıs kutlamaları için kararını verdi: Taksim Meydanı bu yıl da kapalı

Kur'an-ı Kerim'in altından geçtiler, 55 yıllık kan davası son buldu

Kur'an-ı Kerim'in altından geçtiler, 55 yıllık kan davası son buldu

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Borçlusunun mezarını açtı, cesedi yakmak istedi: Bugün bana ödeme günündü

Bakan Şimşek 'Yerel halk' ifadesine açıklık getirdi: Finansta kullanılan bir terminoloji, istismar ettiler

Bakan Şimşek "Yerel halk" ifadesine açıklık getirdi: Finansta kullanılan bir terminoloji, istismar ettiler

Çocuklar artık Atatürk ile konuşabilecek

Çocuklar artık Atatürk ile konuşabilecek

title