Haberler

Asus Maximus V Extreme Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x

Asus Maximus V Extreme Z77 Ddr3 Glan Usb3.0 16x Özellikleri.

Asus Maximus V Extreme Genel Özellikleri


• Intel LGA1155 soket ® 3rd/2nd Nesil Core ™ i7 / i5 / i3 / Pentium ® / Celeron ® İşlemciler
• Intel ® Z77 Express Chipset
• OC Key - Gerçek zamanlı izleme ve overclock için anahtar!
• Subzero Sense - senin tahta nasıl soğuk öğrenin
• VGA Hotwire - sistem kontak
• Intel Thunderbolt - Blistering-hızlı veri aktarımı.

Anında OS Giriş

ASUS, Windows 8 altında can sıkıcı gecikmeler ortadan kaldırır ve Windows bile önceki sürümleri sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak için yeni donanım ve yazılım tasarımları yayımladı. Artık bekleme - daha hızlı sistem önyükleme ve başlatma, Windows daha hızlı başlar ve daha yüksek verimlilik anlamına gelir..

Multi-başlangıç ??Seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'ler başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Bir kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilir ve.

Gerçek zamanlı izleme için anahtar!

bilgileri bilmek her durumda anahtarıdır. OSD Monitor ile sağ ekranda uygun bir grafik kalıbı ile gerçek-zamanlı sistem durumunu izleyin. Bu gerçek-zamanlı, tam donanım durumu ve VGA Hotwire ve Subzero Sense, saf bir donanım düzeyinde tüm bile okuma POST kodları görüntülemenizi sağlar.

Overclock gerçek zamanlı anahtar!

doğru OSD TweakIt ile ekranda uygun bir grafik kalıbı ile gerçek-zamanlı sistem parametrelerini Tweak. Eğer on-the-fly sistem çimdik böylece kritik ve donanım odaklı fonksiyonları bir dizi sağlar..

Sistem kontak

Aşk OVERVOLT ama küçücük değişken direnç deli kırparak var? VGA Hotwire özelliği ile, onboard iki telli kablo takın ve VGA voltaj regülatörü üzerinde iki tel lehim ve doğru voltajını ayarlamak, bazı riskleri kaçınarak sonraki seviyeye sistemi alıyor..

Nasıl soğuk senin kurulu olup olmadığını öğrenin

Aşk overclock LN2 modunda, ama sorun sizin tahta ne kadar soğuk bulmak var? Subzero Sense ile bile onun soğuk sıfırın derece sıcaklık sistemin sıcaklığını okuyabilir, artık endişe

Combo Power Up!

ROG anakart anında ekstra bağlantı bağlayın ve fiziksel sınırlamalar kadar uzun söylüyorlar. Eşsiz Combo / arka I / O ve uyumlu mSATA SSD ile Intel ® Smart Response Teknolojisi hibrid depolama ivmesini destekleyen bir mSATA portu ile geliyor ve bir dual band 2.4 / 5 GHz Wi-Fi 802.11 a / ??b yakın anakarta bağlanır g / n ve karşı tarafta, mini PCI Express 2.0/USB 2.0 kombo bağlantı noktası bindirildiğini Bluetooth v4.0 kartı. Bu şekilde, anakart üzerinde değerli yer almadan ekstra cihazlar bağlamak ve her iki dünyanın en iyi olsun: temel özelliklerden ödün vermeden daha iyi bağlantı ve genişleme için..

Tak ve Overclock -! Bunu sert bir şekilde Tweak

masaüstü PC durumunu izleme ve üzerinden gerçek zamanlı olarak parametrelerini çimdik bir defter-sadece bir yarış araba mühendisi-ile ROG Connect gibi. ROG Connect dizüstü bilgisayarınızı gerçek zamanlı POST kodu ve donanım durumu okumalarını görmek, hem de tamamen donanım seviyesinde on-the-fly parametre ayarlamaları yapmak için izin, bir USB kablosu aracılığıyla bir dizüstü ana sistemini bağlar..

Prim bileşenler ile Optimum güç verimliliği ve akıllı dijital tasarım

Extreme Engine Digi + II yükseltilmiş ve dijital VRM tasarımı ayarlanabilir CPU ve bellek güç yönetimi frekanslar ile üstün performans elde etmek için izin verirken, iyi Japonya yapımı 10K Siyah Metalik kapasitörler ile donatılmıştır . Hassas ayarlamaları daha yüksek verimlilik, istikrar, çift ömrü ve toplam sistem kontrolü için performans oluşturmak.

Eğer? Hem de olabilir neden tercih

SLI veya CrossFireX? Çünkü her ikisi de multi-GPU kurulumları çalıştırmak mümkün olacak ROG Maximus V Extreme ile artık perde. Kurulu bir 4-Way SLI veya CrossFireX konfigürasyonlarında dört grafik kartlarını destekleyen, on Demand teknolojisi SLI / CrossFire. Hangi yolu, daha önce görülmemiş bir düzeyde çene bırakarak grafik emin olabilirsiniz..

LGA1155 Intel ® 3rd/2nd Nesil Core ™ i7 / Core ™ i5 / Core ™ i3 / Pentium ® / Celeron İşlemciler Ready ®

Bu anakart 3. nesil Intel LGA1155 soketi ile destekler ® Core ™ işlemci tabanlı bir platform ve 2. Nesil Core ™ i7 / i5 / i3 / Pentium ® / Celeron ® iGPU, bellek ve PCI Express kontrolörleri ile LGA1155 soket anakart İşlemciler, onboard desteklemek için entegre özel yonga setleri, 2-kanal (4 DIMM) DDR3 bellek ve 16 PCI Express 3.0/2.0 şeritli grafik çıktı. Bu mükemmel grafik performansı sağlar. 3. nesil Intel LGA1155 soket ® dünyanın en güçlü ve enerji tasarruflu işlemciler arasında Processorsare ® Core ™ işlemci tabanlı bir platform ve 2. Nesil Core ™ i7 / i5 / i3 / Pentium ® / Celeron.

PCI Express ® 3.0

PCI Express ® 3.0 (PCIe 3.0) mevcut PCIe 2.0 iki katı performans sağlayan geliştirilmiş kodlama düzenleri ile son PCI Express veriyolu standardıdır. X16 bağlantı için toplam bant genişliği (x16 modunda) PCIe 2.0 16GB / s çift, 32GB / s maksimum ulaşır. Gibi, PCIe 3.0 PCIe 1.0 ve PCIe 2.0 aygıtları ile tam geriye dönük uyumluluk tarafından sunulan kolaylık ve sorunsuz geçiş ile birlikte kullanıcıların görülmemiş veri hızları sağlar. PCIe 3.0 grafik performansını artırmak ve optimize etmek isteyen, hem de kendilerine sunulan son teknolojiye sahip kullanıcılar için sahip olunması gereken bir özellik olacaktır.* Gerçek PCIe hız yüklü CPU tipine bağlıdır.

Intel ® Z77 Yonga Seti

Intel ® Z77 Express yonga seti 3. nesil Intel ® Core ™ işlemci tabanlı platform ve 2. Nesil Core ™ i7 / i5 / i3 / Pentium ® / Celeron ® İşlemciler için LGA1155 soket desteği için tek-yonga tasarımı. Bu artan bant genişliği ve istikrar sağlayan, seri noktadan noktaya bağlantı kullanarak gelişmiş performans sağlar. Ayrıca, Z77 yongaseti 4 USB 10 kat daha hızlı veri alma hızı için 3.0 bağlantı noktaları sağlar. Ayrıca, Intel ® Z77 Express yonga seti de kullanıcıların son Intel ® entegre grafik performansının keyfini icar, IGPU işlevini etkinleştirebilirsiniz..

Optik ve sanal diskler için gerçek bir araç

Daemon Tools Pro yedekleme CD, DVD ve Blu-ray diskler için gerekli işlevsellik sunuyor. Bu sanal diskler içine optik medya dönüştürür ve sanal kopyaları ile çalışmak için cihazlar öykünür. Daemon Tools Pro organize eder veri, müzik, video ve PC, dizüstü bilgisayar ya da netbook fotoğraf koleksiyonları..

CPU-Z, yepyeni tasarımı

ROG CPU-Z CPUID tarafından yetkilendirilmiş özel bir ROG sürümüdür. Bu eşsiz tasarımı ile orijinal versiyonunda olduğu gibi aynı işlevselliği ve güvenilirlik vardır. Gerçekten CPU ilgili bilgi ve teklik bildirmek için ROG CPU-Z yepyeni bir görünüm kullanın..

Dinamik zamanlama ayarlamaları, DRAM verimlilik göstergesi

BIOS DRAM ayarlarını değiştirirken, her zaman yeniden başlatmak için sistem için zaman alır. Artık endişe! Mem TweakIt ile, gerçek zamanlı olarak DRAM ayar yapmak sizin DRAM verimlilik puanı görüntülemek ve upload ve online sıralama paylaşabilirsiniz..

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yenilgisinin şokunu üzerinden atamayan partilileri ayağa kaldıran sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim yenilgisinin şokunu üzerinden atamayan partilileri ayağa kaldıran sözler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari ücrete temmuzda ara zam gündemimizde yok

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: Asgari ücrete temmuzda ara zam gündemimizde yok

AK Partili milletvekilinin yanlış parkını ihbar edenlere hapis cezası

AK Partili milletvekilinin yanlış parkını ihbar edenlere hapis cezası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye çıkışına Hamas'tan ilk sözler: Gurur duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuvay-ı Milliye çıkışına Hamas'tan ilk sözler: Gurur duyduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! AK Parti'de köklü bir değişim yaşanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan sinyali verdi! AK Parti'de köklü bir değişim yaşanacak

Selahattin Demirtaş'ın tahliye talebine mahkemeden ret

Selahattin Demirtaş'ın tahliye talebine mahkemeden ret

title