Haberler

Asus H81m-C H81 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart

Asus H81m-C H81 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart Özellikleri.

Asus H81M-C H81 Ddr3 Sata Genel Özellikleri

Micro-ATX H81 yeni yüksek dayanıklılık 5X Koruma ve 4 süper USB 3.0 Boost teknolojisi ile 3.0 desteği özellikleri.

• ASUS 5X Koruma - Tüm koruma yuvarlak iyi kalite, güvenilirlik ve dayanıklılık sağlar
• USB 3.0 Boost (UASP Desteği) - geleneksel USB 3.0 'dan% 170 daha hızlı aktarım hızları
• CrashFree BIOS 3: USB depolama bozulmuş BIOS verilerini geri yükleme
• Yeni UEFI BIOS - Dostça, daha kolay ve yararlı bilgileri eklenmiş daha sezgisel Ağ iControl - Gerçek zamanlı ağ bant genişliği yönetimi.

ASUS 5X Koruma

ASUS anakartlar 5X Koruma PC'nizi korumak. Biz talep üzerine hassas CPU güç için DIGI + VRM dijital güç tasarımı gibi kaliteli bileşenleri kullanmak, ESD elektrostatik paraziti ortadan sıkı standartlara göre test üniteleri ve DRAM yuvaları çevresinde resetlenebilen sigortalar aşırı akım ve kısa devre hasarı önlemek için. Biz de I / O kalkanlar, ASUS tüm örnekler mümkün olan en iyi güvenilirlik ve dayanıklılık sağlayan korozyona dayanıklı arkasını kullanınız..

Geleneksel USB 3.0 'dan% 170 daha hızlı aktarım hızları

ASUS USB 3.0 Boost teknolojisi Windows 8 UASP (SCSI Protocol Attached USB) destekleyen. USB 3.0 Boost teknolojisi sayesinde, USB aygıtın aktarım hızı önemli ölçüde zaten hızlı USB 3.0 performans ekleyerek,% 170'e kadar artırılır. ASUS yazılım otomatik olarak herhangi bir kullanıcı etkileşimi olmadan uyumlu USB 3.0 çevre birimleri için veri hızını hızlandırır..

Zahmetsiz PCI Express bileşeni kaldırma

Hafifçe Q-Slot klibi basın ve grafik kartları sadece pop. Büyük kanatlı klip yüzden bile büyük grafik kartları yüklemek veya kaldırmak ile mücadele etmek zorunda değilsiniz ulaşmak kolaydır..

Birden başlatma seçenekleri

ASUS, Windows 8 donanım optimizasyonu sayesinde, ASUS Önyükleme Ayarı PC'nizin başlangıç ??sürecini özelleştirme daha iyi esneklik sağlar. Windows 8 altında sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için * 2-saniye sistem açılış süresini kısaltmak, ve Windows'un önceki sürümlerini bile olabilir. Ayrıca, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tek bir tıklama ile doğrudan BIOS girebilir ve hızlı bir şekilde tercih edilen sistem yöntemini açılmayacaktır seçin: saniye OS almak veya normal önyükleme için tercih ya. Tercihiniz ne olursa olsun, ayarları size güç her zaman seçmek gerek kalmadan, kalıcı kaydedilip.

Yenilikçi ASUS özelliklerine tek elden erişim

ASUS AI Suite 3 büyük monitör desteği ile daha net ve daha çekici bir arayüz üzerinden yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu overclock, enerji tüketimi, fan hızlarını, voltajları ve daha denetlemek sağlayan basit kullanımlı paket içine tüm özel ASUS özelliklerini birleştirir. Bu all-in-one uygulaması, farklı bileşenler arasında ileri ve geri geçiş gerek kalmadan, farklı ve işlevselliği kullanımı kolay sunar..

Intel ® LGA1150 4. Nesil Core ™ i7/Core ™ i5/Core ™ i3/Pentium ® / Celeron İşlemciler Ready

Bu anakart Intel ® 4 nesil Core ™ i7/i5/i3/Pentium ® / Celeron ® iGPU, bellek ve özel yonga setleri ile onboard grafik çıkışını destekleyen entegre PCI Express kontrolörleri ile LGA1150 paketinde işlemci, 2-kanal (2 DIMM destekler ) DDR3 bellek ve 16 PCI Express hattı. Bu mükemmel grafik performansı sağlar. Intel ® 4. nesil Core ™ i7/i5/i3/Pentium ® / Celeron ® işlemciler dünyadaki en güçlü ve enerji tasarruflu işlemciler arasında yer almaktadır.

Intel ® H81 Express Yonga Seti

Intel ® H81 Express yonga soket LGA1150 4. nesil Intel ® Core ™ i7/i5/i3/Pentium ® / Celeron ® işlemcileri destekleyen tek-yonga tasarımı. Bu artan bant genişliği ve istikrar sağlayan, seri noktadan noktaya bağlantı kullanarak gelişmiş performans sağlar. Bu doğal USB 2.0 'dan on kat daha hızlı aktarım hızları için iki USB 3.0 portu destekler. Ayrıca, Intel ® H81 Express yonga seti de kullanıcıların son Intel entegre grafik performansının keyfini icar, IGPU işlevlerini destekler..

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Gelir çok ama vergi ödeyen yok! Sosyal medyada paylaşılan fişler 'Vay halimize' dedirtti #128544

Gelir çok ama vergi ödeyen yok! Sosyal medyada paylaşılan fişler "Vay halimize" dedirtti #128544

Erbakan: TBMM'deki görüşme için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bize davet gelmedi

Erbakan: TBMM'deki görüşme için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bize davet gelmedi

Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte 26 ilde yapılan anketten çıkan sonuç

Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? İşte 26 ilde yapılan anketten çıkan sonuç

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

Eşi kapıyı geç açınca şüphelendi, mutfak tezgahının altında yakaladığı arkadaşını bıçakladı

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

title