Haberler

Asus Crosshaır V Formula 990fx Ddr3 Glan Sata3+usb3

Asus Crosshaır V Formula 990fx Ddr3 Glan Sata3+usb3 Özellikleri.

Asus Crosshaır V Formula 990FX Genel Özellikleri

rossFireX desteği ile dünyanın en iyi AMD oyun anakartı

3-Way NVIDIA ® SLI ™ / AMD CrossFireX ™ Teknolojisi
Extreme Engine Digi + - Analog ve dijital tasarım öğeleri güçlü bir kombinasyon
SupremeFX X-Fi 2 - Oyun surround ses ultra-gerçek sinematik ile oynayın!
Gamefirst - Eğer PWN gereken hız oluşturur!
Intel ® Gigabit LAN - hızlı ağ bağlantısı yaşayın!
UEFI BIOS - Esnek ve Kolay BIOS Arabirimi.

FX ™ / Phenom ™ II / Athlon ™ II / Sempron ™ 100 Serisi İşlemciler (AM3 + CPU)

Bu anakart kadar 8 yerli CPU çekirdeği ile en son AMD Soket AM3 + çok çekirdekli işlemcileri destekler ve daha az güç tüketimi ile daha yüksek overclock kabiliyeti sunar. AMD Turbo CORE Teknolojisi 2.0 ve HyperTransport ™ 3.0 tabanlı sistem veriyolu üzerinden 5200MT / s veri transfer hızı sunar. Bu anakart aynı zamanda yeni 32nm üretim sürecinde AMD işlemcileri destekler..

AMD 990FX Yonga Seti

AMD 990FX Chipset HyperTransport ™ 3.0 (HT 3.0) arayüz hızı ve çift PCI Express ™ 2.0 x16 grafik 5.2GT / s kadar desteklemek için tasarlanmıştır. Bu mükemmel sistem ve overclock performansı sağlamak için AMD AM3 + ve son multi-core işlemciler ile optimize edilmiştir.

SLI / CrossFireX On-Demand

SLI veya CrossFireX? Çünkü ROG Crosshair V Formula ile artık üzülmek, hem çoklu-GPU kurulumları çalıştırmak mümkün olacak. Yönetim kurulu SLI veya CrossFireX yapılandırmasını destekleyen, on Demand teknolojisi SLI / CrossFireX sahiptir. Hangi yolu, daha önce görülmemiş bir düzeyde çene bırakarak grafik emin olabilirsiniz..

SupremeFX X-Fi 2

SupremeFX X-Fi 2 ROG kalıp hards inanılmaz oyun ses deneyimi sunar. Bu oyun-ses ultra-gerçek sinematik için EAX 5.0 ve OpenAL'i bulunmaktadır. Hatta oyunlar, müzik ve filmler yolu daha iyi ses yapar THX TruStudio PRO marka ile geliyor! SupremeFX X-Fi 2 de ses yüksek çözünürlüklü maceralarını sağlamak için altın kaplamalı yuvalar ve yüksek kaliteli kapasitörler uygular..

Analog ve dijital tasarım elemanlarının güçlü kombinasyonu

yüksek performanslı dijital VRM tasarımı ile donatılmış Extreme Engine Digi + kolayca ayarlanabilir CPU PWM frekans ile üstün performans elde edebilirsiniz. Bu ısı yayılımını hızlandırır ve güvenilir kritik bileşenleri tutarak daha iyi elektrik iletimi sağlar. Şimdi diğerleri sadece hayal kriter puanları isabet sınırlamak için yepyeni CPU itmek mümkün olacak. Extreme Engine Digi + Voltaj ve son kullanıcı deneyimi getirmek için kaya katı performans için arzu ihtiyacını dengeler..

Tak ve Overclock -! Bunu sert bir şekilde Tweak

masaüstü PC durumunu izleme ve üzerinden gerçek zamanlı olarak parametrelerini çimdik bir defter-sadece bir yarış araba mühendisi-ile ROG Connect gibi. ROG Connect dizüstü bilgisayarınızı gerçek zamanlı POST kodu ve donanım durumu okumalarını görmek, hem de tamamen donanım seviyesinde on-the-fly parametre ayarlamaları yapmak için izin, bir USB kablosu aracılığıyla bir dizüstü ana sistemini bağlar.

Eğer pwn gereken hız

Düşük Internet gecikmeyi daha fazla frag ve daha az fragged olsun sağlar. ROG gamefirst, hala pwn gereken düşük ping sürelerini ödün vermeden, online müzik dinlemek indirmek ve dosya yüklemek ve Internet sohbetleri meşgul böylece ihtiyaçlarınıza göre trafik akışını yöneten bir özelliği tanıttı İşte bu nedenle rakipler..

Anlık yükseltme için bir basit bir tıklama!

Hiç daha geniş bir işlemci var isterdim? ROG CPU Level Up ile hiçbir ek ücret ödemeden CPU yükseltin! Basitçe OC istedim işlemci almak ve anakart dinlenme yapacak! Yeni CPU hızına bakın ve performansını hemen. Overclock hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Kolayca! Grafik kartı ve BIOS bellek durumunu kontrol

Eğer OS girmek bile önce olası sorunları dikkat edin! Overclock aşırı koşullar altında bileşen hatasını tespit değerli dakika kaydedebilirsiniz. GPU.DIMM Post ile, hızlı ve kolay bir potansiyel olduğunu rekor overclock tutarak, BIOS içinde grafik kartları ve bellek DIMM durumunu kontrol edin!

Tek bir tıklama, kolayca BIOS ayarlarını paylaşan

ROG bir overclock deneyimi taleplerini işlemek için yepyeni bir EFI BIOS özelliği sunuyor. Crosshair V Formula kullanıcıların kolayca bir düğmeye basarak başkalarına kendi BIOS ayarlarını paylaşmanızı sağlar ROG BIOS Print sahiptir. BIOS ekran görüntüsünü çekmek için bir kamera kullanarak gün bitti.

Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

Intel Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat'ta belediye binasına T.C. tabelası asıldı

AK Parti'den Yeniden Refah'a geçen Yozgat'ta belediye binasına T.C. tabelası asıldı

Banu Parlak davasında ifade veren Engin ve Dilan Polat'ın aylık kazancı duruşmaya damga vurdu

Banu Parlak davasında ifade veren Engin ve Dilan Polat'ın aylık kazancı duruşmaya damga vurdu

Kimse ne olduğuna anlam veremedi: AK Parti Meclis Üyesi kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı

Kimse ne olduğuna anlam veremedi: AK Parti Meclis Üyesi kendini yere atarak yuvarlanmaya başladı

Arapça soruya tercüme isteyen Ali Erbaş'ın Fransızca hutbesi de tartışma yarattı

Arapça soruya tercüme isteyen Ali Erbaş'ın Fransızca hutbesi de tartışma yarattı

O artık 15 yaşında koca delikanlı! İşte filozof Atakan'ın son hali

O artık 15 yaşında koca delikanlı! İşte filozof Atakan'ın son hali

Nijerya'da şiddetli yağışları fırsat bilen 118 mahkum cezaevinden firar etti

Nijerya'da şiddetli yağışları fırsat bilen 118 mahkum cezaevinden firar etti

title