Haberler

Asur Ticaret Kolonı Kültepe'de Tarihe Yolculuk Başlıyor

- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 'Tarihe Yolculuk' adı altında başlatılan 'Asur Ticaret Kolonisi Kültepe Kaniş-Karum Kültür Turları' 22 Haziran'da başlıyor.

- KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 'Tarihe Yolculuk' adı altında başlatılan 'Asur Ticaret Kolonisi Kültepe Kaniş-Karum Kültür Turları' 22 Haziran'da başlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çok önemli ve farklı bir kültürel etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Özhaseki, 'Uygarlıklar kavşağı' olarak nitelendirdiği, birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kayseri'nin en önemli tarihi merkezlerinden birisinin Kültepe olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Halkımızın bu önemli bölgeyi bilmesi ve görüp gezmesi için 6 yıldır ücretsiz turlar düzenliyoruz. Anadolu insanının yazı ile tanıştığı ilk merkez olan ve geçmişi günümüzden binlerce yıl öncesine dayanan Kültepe'ye düzenlenecek kültür turları bu yıl 22 Haziran Cumartesi günü başlıyor. 'Tarihe Yolculuk' adı altında ücretsiz olarak her cumartesi düzenlenecek etkinlik, 6 bin yıl öncesini anlatan tiyatro gösterileri, sunum, gezi ve ikramlarla eğlenceli hale getiriliyor."

Programa katılmak ve daha geniş bilgi almak isteyenler Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın '0-352-232 20 40' numaralı telefonunu arayarak rezervasyon yaptırabilecek. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title