Haberler

Asü Kampüsünde Çalışmalar Devam Ediyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste inşaatı devam eden binaları gezerek; son durum hakkında bilgi aldı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kampüste inşaatı devam eden binaları gezerek; son durum hakkında bilgi aldı.

Mühendislik ve Eğitim Fakültesi ek binaları, İslami İlimler Fakültesi, Veteriner Fakültesi ve Rektörlük binaları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne ek blok ve kapalı tribün inşaatının devam ettiğini belirten Şahin, herhangi bir aksaklığın söz konusu olmadığını, çalışmaların olması gereken seyirde sürdüğünü belirtti.

Çalışmaların tamamlanmasıyla, kampüsteki fiziki altyapının büyük ölçüde tamamlanmış olacağını söyleyen Şahin, "Amacımız; yatırımların en kısa sürede tamamlanması ve yeni binaların faaliyete geçmesidir. Devam eden çalışmaların yanı sıra yeni dönemde planladığımız çalışmalar da belirli bir program dahilinde hayata geçecek" dedi.

Rektör Şahin'e, inceleme sırasında Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Aksaray Üniversitesi Yusuf Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title