Haberler

Asü Eğitim ve Gazi Eğitimden Tübitak Ortak Projesi

TÜBİTAK tarafından kabul edilen, Dr.

TÜBİTAK tarafından kabul edilen, Dr. Sedef Canbazoğlu Bilici'nin yürütücülüğünü yaptığı 'Fen ve Teknoloji Öğretmenlerine Teknolojik Pedegojik Alan Bilgisi Kazandırma Amaçlı Eğitim Uygulaması' konulu proje, ASÜ Eğitim Fakültesi ile Gazi Eğitim Fakültesi'nin ortaklığında, Gazi Üniversitesi'nde başladı.

Projenin açılış töreninde, ASÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Yılmaz ve Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayati Akyol, işbirliğinin önemine değinen konuşmalar yaptılar. Proje Yürütücüsü Dr. Sedef Canbazoğlu Bilici ise projenin mahiyeti ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çeşitli üniversitelerden öğretim üyesi eğitmenler tarafından verilecek eğitimle katılımcılar, 'Teknolojik Pedegojik Alan' bilgisiyle ilgili bilgi ve deneyimlerini artıracaklar. Yurdun çeşitli illerindeki 24 farklı okuldan gelen Fen ve Teknoloji Öğretmenlerine verilecek proje eğitimi 25 Ağustos 2013 tarihine kadar sürecek. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazi Üniversitesi Tübitak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title