Haberler

Asü'de Eğitim Protokolü İmzalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında çeşitli alanlarda işbirliği protokolü imzalandı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında çeşitli alanlarda işbirliği protokolü imzalandı.

ASÜ, imzalanan protokol gereği Aksaray'ın proje okulları Şehit Önder Güzel Fen Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Ali Er Anadolu Lisesi ile tüm İmam Hatip okullarının ihtiyaç duyduğu akademik desteği ve hizmet içi eğitimi verecek.

Kütüphane başta olmak üzere farklı donatıların kullanılmasına imkan sağlayacak.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, üniversite senato salonunda yaptığı konuşmada, kendi sorunlarını çözen ama kendisi dışındaki sorunlara duyarsız kalan bir üniversite olmadıklarını, içinde yaşadıkları toplumun sorunlarına eğilen bir anlayışı benimsediklerini söyledi.

Proje okullarından umutlu olduklarını ve çok güzel neticeler alacaklarına inandıklarını belirten Şahin, "Hepimiz aynı gemideyiz. Üniversitemizi içinde yaşadığı toplumdan ayrı görmüyoruz. Kendi sorunlarını çözen, kendisi dışındaki sorunlara duyarsız kalan bir anlayışla üniversitemizi yönetmiyoruz." diye konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ise proje okulları için üniversitenin akademik desteklerinin önemli olduğunu dile getirerek, yapılan protokolün bu anlamda değerli olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından protokoller imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Aksaray Üniversitesi Yusuf Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title