Haberler

Silahıyla Oynayan Genç Astsubay, Hayata Veda Etti

Güncelleme:

Kayseri'de beylik tabancasıyla oynayan Jandarma Astsubay Mehmet Karabulut, silahın ateş alması sonucu öldü.

Kayserinin merkez Melikgazi İlçesi Tavlusun Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki bir apartmanda dün saat 17.00'de beylik tabancasıyla oynayan 27 yaşındaki Jandarma Astsubay Mehmet Karabulut, silahın ateş alması sonucu öldü.

ŞAKAĞINA DAYADI VE...

Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi'nde görevli Jandarma Astsubay Mehmet Karabulut, izin alıp Kayseri'deki babasının evine geldi. Evde yakınlarıyla oturan Karabulut, iddiaya göre beylik tabancası ile şaka yaparken, şakağına dayadığı silahın tetiğini çekti.

HAYATA VEDA ETTİ

Başından ağır yaralanan Karabulut, kanlar içinde yere yığıldı. Yakınlarının haber vermeleri üzerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıkları Jandarma Astsubay Mehmet Karabulut'u ambulansla Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Karabulut, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Karabulut Atatürk Caddesi Melikgazi Kayseri Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Öz DiyarbakırlıMobil-ANDROID:

sayfayı pkk hainleri esir almış, çeşitli isimler altında hainler propaganda yapıyorlar, sayfa yöneticileri de bunlara alet olup çanak tutuyorlar.

12
4
yanıtYanıtla
Turan OrdusuMobil-ANDROID:

bu hdp de ne kadar reklamci medya faresi var.MHP

3
13
yanıtYanıtla
Ank06.58Mobil-IOS:

Oyunu hdp ye verendingil ve ermeni soyludur kürtleri asla hdp dingil partisi temsil edemez oylar akp peye lutfen

11
4
yanıtYanıtla
emre sarımobilWeb@haberler.com:

Ağrı Taşlıçay da 2 ay onunla görev yaptım çok iyi adamdı ancak akli biraz kitti yinede allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

4
10
yanıtYanıtla
Iğdırlı ismailMobil-IOS:

Silahla şakamı olur Allah ailesine sabır versin

3
8
yanıtYanıtla
osmanlı:

ailesine allah sabır versın buyuk ıhtımal sarjoru cıkardı agzındaki mermiyide unuttu saka yapacaktı genclık etkısı ile bır anlık dalgınlıkla bastı

7
4
yanıtYanıtla
GM:

Allah rahmet eylesin

11
0
yanıtYanıtla
N.TMobil-ANDROID:

Demokratik insan hakları çerçevesinde insanca yaşamak için oyumu MHP den yana kullanacağım.

2
6
yanıtYanıtla
HJK:

BICAK VE SİLAHLARLA SAKA YAPILMASI DOGRU DEGİL

5
2
yanıtYanıtla
ceyhanlımobilWeb@haberler.com:

Hadi ordan bunu akp li koyunlar yer hdpli hainler sevinir mhp li ve chp liler üzülür ve inanmaz akp geldi evet catışma yok gibi gösteriliyor ama nedeni doguyu bıraktıgı için simdi de ne hikmetse intiharlar başladı yakında şehit sayısını gececek bir sitede gercek yazamaz mı gercekleri akp korkusu ülkeyi sardı

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title