Haberler

Astsubay Cinayetinin Altından Yasak Aşk Çıktı

Başkent’te Astsubay Bekir Uyanık’ın maskeli şahıslar tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürülmesine, yasak aşkın ve eşinin ailesinden kalan mirasın neden olduğu iddia edildi.

Başkent'te Astsubay Bekir Uyanık'ın maskeli şahıslar tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürülmesine, yasak aşkın ve eşinin ailesinden kalan mirasın neden olduğu iddia edildi.

Astsubay Bekir Uyanık Keçiören ilçesinde bulunan evinin önünde 26 Şubat günü bıçaklanarak öldürülmüştü. Edinilen bilgiye göre, cinayete eşinin yaşadığı yasak aşk ve eşinin ailesinden kalan 2 milyon liralık mirasın neden olduğu ortaya çıktı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayın aydınlatılması için oluşturulan özel ekip olay gününe ilişkin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. O gece astsubayı bir aracın takip ettiği ve takip eden otomobilin Yenimahalle ilçesinde terk edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Arabada yapılan incelemede astsubay Uyanık'ın kan izlerine rastlandı. Astsubay'ın eşinin emniyette verdiği çelişkili ifadelerden şüphelenen ekipler, Ayşe Uyanık'ı takibe aldı. Yapılan takip sonucunda Uyanık'ın cinayet öncesinde ve sonrasında görüştüğü Hacı Ömer G. ve Mehmet B.'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyette yapılan sorgusunda astsubay Bekir Uyanık'ı Hacı Ömer G.'nin öldürdüğü, arkadaşı Mehmet B.'nin ise yardım ettiği belirlendi. Yasak aşk yaşadığı iddia edilen astsubayın eşi Ayşe Uyanık ile cinayeti işleyen Hacı Ömer G. ve Mehmet B. sorgularının ardından tutuklandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Keçiören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title