Haberler

Astsubay Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Astsubay Çelik son yolculuğuna uğurlandı

BALIKESİR - Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde görev yapan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Astsubay Can Çelik, memleketi Dursunbey'de son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde iki yıldan bu yana Astsubay olarak görevini sürdüren 26 yaşındaki Can Çelik yaklaşık 8 ay önce yakalandığı hastalığa yenik düştü. Edinilen bilgiye göre 8 ay önce bir anda rahatsızlanan ve ilik kanseri teşhisi konulan Çelik,Ankara'da bulunan Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu.Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ağırlaşan Astsubay Can Çelik Doktorların tüm müdahalesinerağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden Astsubay Can Çelik'in cenazesi bugün Ankara'dan uçakla Edremit Havalimanına indi. Buradan memleketi Dursunbey ilçesine bağlı Beyel mahallesine getirilen Astsubay'ın cenaze törenine Dursunbey Kaymakamı Nurettin Yücel, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan,İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Taner Büyükgöz, Dursunbey Garnizon komutanı Başar Akın, çeşitli kurumlardan yetkililer, vatandaşlar ve askeri personel katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Askeri tören ile köy mezarlığına defin edilen Can Çelik'İn yakınları ise güçlükle ayakta durabildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Dursunbey Reyhanlı 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title