Haberler

Astrolog Nuray Sayarı'dan 2013 Rehberi

Astrolog-Yazar Nuray Sayarı'nın "Astroloji ve Burçlar 2013" kitabı ile "Astroloji ve Burçlar Ajandası 2013", raflardaki yerini aldı.

Astrolog-Yazar Nuray Sayarı'nın "Astroloji ve Burçlar 2013" kitabı ile "Astroloji ve Burçlar Ajandası 2013", raflardaki yerini aldı.

Astrolog-Yazar Nuray Sayarı, her yıl kendisi için hazırladığı ajandasını bu yıl okuyucularıyla paylaşıyor. Çok satanlar listesinde aylarca kalan "İçindeki Gücün Sırrını Keşfet" kitabının yazarı Sayarı'nın "Astroloji ve Burçlar 2013" kitabı ile "Astroloji ve Burçlar Ajandası 2013" Destek Yayınevi'nden çıktı.

Sayarı'nın çalışmaları, çok tartışmalı 2013 yılını astroloji ve burçlara göre yorumluyor. Sayarı, Astroloji ve Burçlar 2013" kitabı ve "Astroloji ve Burçlar Ajandası 2013" ile okuyucularına yaşamın birçok alanında rehberlik edecek.

Nuray Sayarı, "Kişisel deneyimlerimden, günlük hayatımda yapmam gereken işleri, vermem gereken kararları not aldığımda işlerimin daha yolunda gittiğini öğrendim. Bilirim ki, bu ajanda benim el fenerimdir ve bununla asla karanlıkta kalmam. Şimdi sıra sizde. Hadi siz de alın el fenerinizi ve yolunuzu aydınlatın" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nuray Sayarı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title