Haberler

Astım Hastaları Nata Vega Outlet'te Buluşuyor

Nata Vega Outlet, astım konusundaki duyarlılığı ve bilinci artırmak amacıyla “5 Mayıs Dünya Astım Günü” dolayısıyla düzenlenen programa ev sahipliği yapacak.

Nata Vega Outlet, astım konusundaki duyarlılığı ve bilinci artırmak amacıyla "5 Mayıs Dünya Astım Günü" dolayısıyla düzenlenen programa ev sahipliği yapacak.

Dünya Astım Günü'nde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinlikler yapılacak. Sağlık Bakanlığı Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliği ile Nata Vega Outlet fuaye alanında bir etkinlik düzenlenecek. Amacı 'astım konusundaki farkındalığı artırmak' olan etkinlikte Dr. Sami Ulus Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Alerji ve İmmunoloji Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. İlknur Bostancı başkanlığında bir program düzenlenecek.

Dünya Astım Günü etkinlikleri ile ilgili de bilgi veren Prof. Dr. İlknur Bostancı, 'Astımınızı kontrol altına alabilirsiniz' sloganı altında etkinlikler yapacaklarını ve astıma olan farkındalığı artırmayı amaçladıklarını söyledi.

Programın sonunda ise Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Halk Bilimi öğrencileri, astıma dikkat çekmek amaçlı kısa bir tiyatro oyunu sergileyecek.

Etkinliğe destek vermek için medya ve başkentin tanınmış simaları da kolları sıvadı. Programı, Galatasaray TV'nin ana haber Bülteni Spikeri, tescilli güzel Çağıl Özge Özkul sunacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Astım Günü Sağlık Bakanlığı Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title