Haberler

Assouline ile Okuma Keyfi Yazın Devam Ediyor

Güncelleme:

Assouline'in yepyeni kitaplarıyla okuma keyfi yazın da devam ediyor.

Dünyanın en sofistike kitaplarını okuyucularıyla buluşturan Assouline'in yepyeni kitaplarıyla okuma keyfi yazın da devam ediyor. Modadan mimariye, sanattan tasarıma, seyahatten gastronomiye kadar birbirinden yeni ve farklı içerikteki kitapları ile Assouline bu yaz da hayatınıza ve kütüphanenize renk katıyor.

Beyond Extravagance: A Royal Collection of Gems and Jewels

Hindistan'ın mücevher tarihine derinlemesine bir bakış... Beyond Extravagance: A Royal Collection of Gems and Jewels kitabı okuyucularını Hint geleneğinin en istisnai örneklerini içeren mücevherler arasında etkileyici bir yolculuğa davet ediyor. Bu özel kitapta baş döndüren taşlar ve Hint ustalarının hünerli ellerinde şekillenmiş birçok değerli parça birbirinden çarpıcı fotoğraflar eşliğinde sunuluyor. Beyond Extravagance: A Royal Collection of Gems and Jewels kitabı ayrıca Hindistan'ın yüzyıllara dayanan takı ve sanat geleneğini gözler önüne seren eşsiz bir kaynak olarak ön plana çıkıyor.

Manolo Veldes: The New York Botanical Garden

Çağdaş sanatın yaşayan en büyük ustalarından biri olarak kabul edilen ve kamusal alanda yaptığı projeler ile de tanınan İspanyol sanatçı Manolo Valdes, Eylül 2012 ve Mayıs 2013 tarihleri arasında yedi anıtsal heykeli ile New York Botanik Bahçesi'nin görkemli güzelliğine katkıda bulundu. Dünyanın en prestijli galerilerinden biri olan Marlborough ile ortaklaşa olarak gerçekleştirilen çalışma sonbahar, kış, ilkbahar, yaz olmak üzere dört farklı temadan oluşuyor. Assouline ayrıcalığı ile yayınlanan Manolo Veldes: The New York Botanical Garden kitabı, işte bu eşsiz çalışmayı birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde sanatseverler ile buluşturuyor.

In The Spirit Of Seville

Sevilla ilk günlerinden bu yana nadir güzelliği ve özel ruhu ile dünyanın en çok merak ve ziyaret edilen noktalarından biri oldu. In The Sipirit Of Seville kitabı bu özel şehri eşsiz mirası, çarpıcı mimarisi ve kültürü ile gözler önüne seriyor. Sevilla'nın en sevilen isimlerinden biri olan Alba de Tormes Düşesi'nin önsözü ile sunulan bu özel kitap okuyucularına birçok sanatçı, yazar ve besteciye ilham kaynağı olan bu büyüleyici kentin sokaklarında unutulmaz bir serüven vadediyor.

Fashion Memoire

Assouline memoire serisi eklenen yeni kitaplarla genişliyor. Assouline bakış açısı ve ayrıcalığı ile hazırlanmış Dior, Little Black Dress, Chanel, Jean Paul Gaultier ve Marc Jacobs kitapları Fashion Memoire kitabında bir arada sunuluyor. Modanın en kült isimleri ve markalarını eşsiz fotoğraflar ve çarpıcı detaylar eşliğinde sunan Fashion Memoire moda severler için vazgeçilmez bir ilham kaynağı...

Men Memoire

Assouline'in erkeklere özel olarak hazırladığı beş kitap Men Memoire'da bir araya geldi. Amerikan tarzı ile birçok erkeği derinden etkileyen Frank Astaire'in stil sırlarının yer aldığı Astaire Style, dünden bugüne polo sporunun detaylarını ve en unutulmaz anlarını gözler önüne seren The Polo Games, keyif, eğlence ve kutlamanın sembollerinden biri sayılan puro ve tarihinin önemli anlarının yer aldığı Cigar Style, 1950'li yıllarda Hollywood'a damga vuran Marlon Brando, Montgomery Clift, Paul Newman ve James Dean gibi ünlü isimlerin stillerini birbirinden özel fotoğraflar eşliğinde sunan Rebel Style ve erkeklerin en vazgeçilmez aksesuarlarından olan kol düğmelerini anlatan Cuff Links... İçerdiği birbirinden özel kitaplarla Men Memiore stil, moda ve spor meraklısı erkekler için bir başucu kaynağı olmaya aday...

Jewelry Memoire

Jewelry Memoire, mücevherlerin ve mücevher konusunda dünyanın en sevilen markalarının tasarımlarına ve tasarım yolculuklarına dair en çarpıcı anları Assouline ayrıcalığı ile bir araya getiriyor. Cartier, Codognato, Van Cleef&Arpels, Shinde Jewels ve Dior Jewels kitaplarını bir arada sunan bu özel kitap mücevher meraklıları ve tüm kadınlar için adeta bir baş yapıt...

Assouline Bebek

Cevdet Paşa Cad. No:25A Bebek İstanbul (Mısır Konsolosluğu Karşısı)

Kaynak: Bültenler / Güncel

New York Eylül Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title