Haberler

Asrın Boks Maçında Manny Pacquiao'ya Ceza Yolda

Güncelleme:

Floyd Mayweather karşısında çıktığı mücadeleyi kaybeden Manny Pacquiao'un omzundaki sakatlığı yetkililerden gizlediği ortaya çıktı.

ABD'de geçen hafta yapılan ve profesyonel boks dünyasının "asrın müsabakası" olarak ilan ettiği Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasındaki yarı orta sıklet unvan maçını, 12. rauntta puanla ABD'li Mayweather kazanmıştı.

FİLİPİNLİ BOKSÖRE CEZA YOLDA

Maçı kaybeden Manny Pacquiao'nun omzundaki sakatlığı yetkililerden sakladığı ortaya çıktı. Sağlık durumu hakkında yanlış bilgi veren boksörün ceza alabileceği belirtiliyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Nevada Atletizm Komisyonu başkanı Francisco Aguilar, Pacquiao'nun neden yanlış beyanda bulunduğunun incelendiğini ve konunun komisyonda masaya yatırılacağını belirtti.

"LİSANSI İPTAL EDİLEBİLİR"

Pacquiao'nun lisansının iptal edilebileceği sıkça dile getirilen iddialar arasında.
Pacquiao'nun maçtan önce boksörlerin doldurmakla yükümlü olduğu sağlık formunda omzundaki sakatlıktan bahsetmediğinin altını çizen Aguilar, boksöre nasıl bir yaptırım uygulanacağı konusunda ise açıklama yapmaktan kaçındı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Yetkililerin açıklamasının ardından Pacquiao adına yazılı bir açıklama yayınlayan menajeri, sakatlığın ABD Anti Doping Ajansı'na bildirildiğinin altını çizdi. Ancak Anti Doping Ajansı 3'üncü parti bir kurum olduğu için yetkilileri konudan haberdar etmekle yükümlü değil.
Beş yıl süren görüşmelerin ardından yapılmasına karar verilen karşılaşmadan, bilet satışları, yayın ücretleri ve sponsorluk anlaşmalarıyla beraber 400 milyon doların üstünde hasılat elde edilmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Floyd Mayweather Manny Pacquiao Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

DATON OLYONMobil-IOS:

Onlar konuşur AKP yapar

41
25
yanıtYanıtla
Adanalı SeyyahmobilWeb@haberler.com:

ADAMIN PARASINI VERMEMEK İÇİN KUMPAS KURUYORLAR NEYSE OYLAR CHP YE

12
49
yanıtYanıtla
Kürt Utku Parola 21:

fenerli bu kesin şike yapmış

11
40
yanıtYanıtla
sneijdermobilWeb@haberler.com:

Bağırın ulan en büyük GALATASARAY diye

20
16
yanıtYanıtla
Tek çare MHP Mobil-IOS:

Eğer bu asrın maçıysa Muhammed Ali'nin ve Tysonun maçları neydi

35
0
yanıtYanıtla
MHP,,iktidara geldiginde,,,,,,?:

Türkün gücünü bütün dünya görecektir, , sampiyonluklar ve kupalar hep türkiyeye gelecek, , , bunun formülleri bizde mevcuttur. . onun icin oylarinizi MHP, , ye veriniz, , yanlislik yapmayiniz. . ülkemizin büyük basarilara ihtiyaci var, , bunu ancak MHP, , kadrolari gerceklestircektir. .

11
14
yanıtYanıtla
Superman Mobil-IOS:

Adam basa bas götürdü saklasa ne olur saklamasa ne ? 140 milyon dolar dan pay almaya çalışıyorlar oylar CHP ye

6
12
yanıtYanıtla
adem doğan:

SACMA SAPAN Bİ MACTI Bİ DE UYKUSUZ KALDIM

14
3
yanıtYanıtla
manyakmobilWeb@haberler.com:

Ben bu floyd mayweather varya ağzını burnunu kırarım solum çok iyi valla çok pis Doverim onu

11
3
yanıtYanıtla
ASRIN FİYASKOSUmobilWeb@haberler.com:

neresi asrın maçıydı tamamen şişirme balon sıradan bir maçtı çok zevksizdi ikisi de cüce 50 60 kilo floyd denen korkak sürekli geri çekilip savunma yapıp kontradan şansa vurduysa artık bu asrın maçıysa mike tysonun maçları bin yılın maçı olur şu ana kadar boksta ölen yok yani demek ki hepsi kurgu oyun anlaşmalı delikanlıysanız boks eldiveni kullanmayın saçma sapan bir spor kick box bundan daha güzel serbest dövüş sporu olmalı ölene kadar dövüşülmeli

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title