Haberler

Aso Başkanı Nurettin Özdebir Açıklaması

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ’yan çizdiler’ ifadesine yönelik, "Sayın Başkanın bu çıkışına bir anlam veremedim. Herhalde kendisi bu sözleri niye sarfettiğini kamuoyuna daha açık olarak anlatacaktır" dedi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 'yan çizdiler' ifadesine yönelik, "Sayın Başkanın bu çıkışına bir anlam veremedim. Herhalde kendisi bu sözleri niye sarfettiğini kamuoyuna daha açık olarak anlatacaktır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde, Akyurt'ta yapılacak fuar alanının yapım sözleşmesine, daha önce anlaşmalarına rağmen TOBB, Ankara Ticaret Borsası ve ASO'nun imza atmadığını söyleyerek, "Bu 3 kurum, daha önce yaptığımız anlaşmadan yan çizdi, kendilerini Ankaralılara şikayet ediyorum" ifadelerini kullanması üzerine ASO Başkanı Özdebir bir açıklama yaptı. Özdebir, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek'in bugün bazı gazetelerde yer alan açıklamalarını büyük bir üzüntüyle okudum. Ankara Sanayi Odası olarak Ankara'ya uluslararası bir fuar merkezi kazandırılmasının ne kadar önemli olduğu görüşünü yıllarca savunduk. Ankara Sanayi Odası olarak başkentimizin sanayisinin hangi noktaya geldiğini anlatmak için 2010 ve 2012 yıllarında "Ankara Sanayi Fuarı"nı çadırlarda gerçekleştirmek zorunda kaldık. Bu olumsuz koşullar nedeniyle de devamını gerçekleştirme imkanı bulamadık. Bu fuarları gerçekleştirdiğimiz tarihlerden önce de, sonra da Ankara'nın bu ihtiyacının ne kadar önemli olduğunu hep anlattık. 2012 yılında da bu işe öncü olarak elimizi taşın altına koyduk. ASO olarak, Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, ATO ve ATB önderliğinde kurulan fuar şirketine yüzde 20 oranında ortak olduk. O tarihten bu yana da tüm maddi manevi yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Proje çalışmalarını da başından sonuna kadar çok yakın takip ettim. Yakın bir zaman önce de kıran kırana rekabetin yaşandığı yapım ihalesini sonuçlandırdık. Bu aşamada Sayın Başkanın bu çıkışına bir anlam veremedim. Herhalde kendisi bu sözleri niye sarf ettiğini kamuoyuna daha açık olarak anlatacaktır" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir Melih Gökçek Akyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title