Haberler

Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması

"Kısır çekişmeleri ve polemikleri bir tarafa bırakıp, etrafımızdaki dengelerinin hızla değiştiği şu dönemde, ülkemizin, doğacak fırsatlardan nasıl istifade edeceğini düşünelim"

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, "Uluslararası ilişkilerde alışılmış dengelerin ve ezberlerin bozulduğu bir dönem yaşıyoruz. Kısır çekişmeleri ve polemikleri bir tarafa bırakıp, ülkemizin, doğacak fırsatlardan nasıl istifade edeceğini düşünelim" ifadesini kullandı.

Kaya, yazılı açıklamasında, yaklaşan yeni yıl öncesinde ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin zor bir yıl geçirdiğini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

"Özellikle yakın coğrafyamız olmak üzere uluslararası arenada yaşanan gelişmelere baktığımızda 2015 yılı da kolay olmayacak gibi görünüyor. Fakat geçici olduğunu düşündüğümüz bu olumsuzlukların moralimizi, motivasyonumuzu bozmasına izin vermeyeceğiz. Uluslararası ilişkilerde alışılmış dengelerin ve ezberlerin bozulduğu bir dönem yaşıyoruz. Bu dengeler değişirken, kısır çekişmeleri ve polemikleri bir tarafa bırakıp, etrafımızdaki dengelerinin hızla değiştiği şu dönemde, ülkemizin, doğacak fırsatlardan nasıl istifade edeceğini düşünelim."

Kaya, 2014 yılında önemli gelişmeler olmasına ve karışıklıklara rağmen ekonomik anlamda başarılı bir süreç yaşandığını belirterek, "2014 yılında sanayicilerimizin yapmış olduğu üretim ve ihracatın ülkemizin büyümesinde önemli katkısını olduğunu düşünüyorum. 2015 yılında daha fazla üretim ve ihracat yaparak ülkemizin büyümesinde katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ankara Sanayi Odası Ahmet Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title