Haberler

Aso 1. Osb Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Açıklaması

"Sanayiciler olarak bundan sonra beklentimiz son aylarda ekonomik istikrarımızı tehdit eden olayların algısından acil olarak kurtulmak, tüm dikkatimizi üretim, ihracat ve büyümeye odaklamaktır"

Ankara Sanayi Odası (ASO) 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, yerel seçimlere ilişkin "milletin hükümete olan güvenini tazelediğini" belirterek, "Sanayiciler olarak bundan sonra beklentimiz son aylarda ekonomik istikrarımızı tehdit eden olayların algısından acil olarak kurtulmak, tüm dikkatimizi üretim, ihracat ve büyümeye odaklamaktır" değerlendirmesinde bulundu.

Kaya, yazılı açıklamasında, yerel seçimlerde halkın tercihini istikrardan yana kullandığını ifade etti. Seçimlerin barış ve huzur içerisinde yapıldığını belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Milletimizin bu demokratik ortamın kıymetini bilmesi gerekir. Zira bölgemizdeki pek çok ülke halkı için böyle bir demokratik rekabet ortamına kavuşmak hala hayaldir. Demokrasinin olmazsa olmaz şartlarından biri de rekabetçi bir ortamda yapılan seçimlerde ortaya çıkan halk iradesine herkesin saygı duymasıdır."

30 Mart seçimleri ile milletin hükümete olan güvenini tazelediğini bildiren Kaya, "Sanayiciler olarak bundan sonra beklentimiz son aylarda ekonomik istikrarımızı tehdit eden olayların algısından acil olarak kurtulmak, tüm dikkatimizi üretim, ihracat ve büyümeye odaklamaktır" görüşünü ifade etti. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ankara Sanayi Odası Ahmet Kaya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title