Haberler

Asml, Hasta Bakımı Programına 25 Öğrenci Alacak

Elbistan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (ASML), Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı-Hasta Bakımı Mesleki Açık Öğretim Lisesi'ne 25 öğrenci alacak.

Elbistan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi (ASML), Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı-Hasta Bakımı Mesleki Açık Öğretim Lisesi'ne 25 öğrenci alacak.

Elbistan ASML Müdürü Memet Cırık, mezunlarının kolaylıkla iş bulma imkanına sahip olduğu bölüm için müracaatların başladığını belirterek, kontenjanın 25 öğrenci ile sınırlı olduğunu söyledi.

Başvuruların 7 Eylül 2012 günü saat 17.00'a kadar kabul edileceğini ifade eden Cırık, başvuru sonuçlarının 10 Eylül'de açıklanacağını, kayıtların ise 10-14 Eylül tarihleri arasında yapılacağını kaydetti.

Ön kayıt için lise diploma fotokopisi ve nüfus cüzdanı ile şahsen başvuru yapılacağını anlatan Cırık, genel kurallar hakkında şu bilgileri verdi:

"Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizin, Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nde meslek dersleri için kayıt yaptırdığı okula devam etmek zorunda olduklarını, devam etmedikleri zaman devamsızlıktan başarısız sayılacaklarını bilmeleri ve bu durumu göz önünde bulundurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Mesleki Açık Öğretim Lisesi kapsamında okulumuzda yüz yüze eğitim verilecektir. Eğitim süresi en az 3 yıl sürmektedir. Başvuran aday sayısı 25 kişilik kontenjanı aşması halinde Lise Diploma Puanı üstünlüğüne göre sıralama yapılacaktır. Diploma puanı eşitliği halinde son sınıftan başlamak üzere geriye doğru yılsonu başarı puanına göre sıralama yapılacaktır." - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elbistan Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title