Haberler

Aslı Enver: Sözün Bittiği Yerdeyiz!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Aslı Enver, darbe girişimi sırasında asker ve polisin karşı karşıya gelmesi sonucunda Instagram'dan bir yazı paylaştı.

Ünlü oyuncu Aslı Enver, darbe girişimi sırasında karşı karşıya getirilen asker ve polis sonrasında vatandaşların askerciler yada polisciler olarak ikiye bölünmesi üzerine Instagram hesabından bir yazı paylaştı.

''SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ''

Aslı Enver, sosyal medyada en çok paylaşılan asker ve polisin birbirlerine sarıldığı o sembol fotoğrafı kişisel Instagram hesabından "Polis de asker de bu vatanın evlatları, biz kardeşiz... Sözün bittigi yerdeyiz" mesajıyla birlikte paylaşarak 1 milyon 300 bin civarındaki takipçisine birleştirici bir çağrıda bulundu.

İşte Aslı Enver'in o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (4)

SAF MİLLETİM:

BU SOYTARI BİLE ANLAMIŞ VALLAHİ BRAVO .

29
24
yanıtYanıtla
Düzceli:

Su sözde sanatcilarin haberlerini vermeyin artik. . . Millet can derdinde siz ne derdindesiniz. . .

20
11
yanıtYanıtla
Aylin:

Polis ile askeri karsi karsiya getirenlere lanet olsun

4
0
yanıtYanıtla
SAĞ:

Öyle tv lere çıkıp birkaç saçma filmde oynayarak ünlü olup genç kesiminin tanıdığı olunca bilgili olunmuyor. Ne kadar cahil olduğunu belli etmiş. .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title