Haberler

Aslan Karanfil Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP Samsun Milletvekili aday adayı Aslan Karanfil, Terme, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarına devam etti.

Terme ilçesinde esnafları ziyaret ettikten sonra Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Terme Şubesi'nin açılışına katılan Karanfil, burada diğer aday adaylarıyla bir süre sohbet ettikten sonra MHP İlkadım İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği esnaf ziyaretleri kapsamında Gazi Caddesi ve Site Camii Çarşısı'nda bulunan esnafları ziyaret etti.

MHP Samsun Milletvekili aday adayı Aslan Karanfil, son olarak Tekkeköy ilçesinde düzenlenen kahvehane toplantısında konuştu. Konuşmasının ardından Tekkeköylü vatandaşların sorularını cevapladığı sırada kahvehanede bulunan ampulün patlaması salonda gülüşmelere neden oldu. Karanfil, görüştüğü tüm vatandaşlara, "İçinizdeki milliyetçi duyguları öne çıkararak, ülkemizin geleceği için MHP'ye oy verin. Bu seçimler geleceğimiz için çok önemli" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aslan Karanfil İlkadım Samsun Terme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title