Haberler

Aslan, Dişisiyle Çiftleşirken Yanına Gelen Diğer Aslanı Mahvetti

Güncelleme:

Sürünün dişisiyle çiftleşen erkek aslan, aynı niyetle yanına gelen başka bir erkek aslana saldırdı. İki aslanın kavga sırasında çıkardığı sesler tüyler ürpertti.

İlginç olay Güney Afrika milli parkında yaşandı. Sürünün dişisiyle çiftleşen erkek aslan, aynı niyetle yanına gelen başka bir erkek aslana saldırdı. İki erkek aslan korkunç bir kavgaya tutuştu. Çiftleşilen dişi aslan da erkek aslanla bile istilacı aslana karşı koydu.

ÇIKARDIKLARI SESLER TÜYLER ÜRPERTTİ

Kas yığını iki erkek aslanın ölümüne savaşı ve bu savaş sırasında çıkardıkları sesler tüyler ürpertti. Yaklaşık 20 dakika süren kavgadan sonra istilacı erkek aslan yenildi.
Sürünün lideri olan erkek aslan rakibini uzuklara kadar kovaladıktan sonra tekrar dönüp çiftleşmeye devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Afrika Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (71)

KÜRT ASLANLARI:

ŞU ERKEK KÜRT ASLANLARINA BAKARMISIN MAŞALLAH. . . YELELERE BAK HELE. .

10
21
yanıtYanıtla
YELELİ ARSLAN TÜRK ARSLANIDIR:

ETEKLİLERDEN ARSLAN OLMAZ. . . SİZDEN OLSA OLSA ÇAKAL OLUR. . . .

yanıt26
yanıt23
KÜRT ARSLAN KURDU BOĞAR:

KOÇUM GÖRMÜYORSUN HEYBETİNİ BU TAM SAFKAN KÜRT ASLANI KISKANMA :))SİZİNKİLER OLSA OLSA BOZKURT OLUR :))))

yanıt10
yanıt14
1122:

Bozkurt ne yapar eder intikamını alır. O şuan izliyor ve bekliyor.

yanıt19
yanıt6
SULTAN ALPARSLAN:

ARSLANDA BOZKURTTA KARTALDA TÜRKTÜR. . . . SİZ ETEKLİLER MAĞARA FARESİSİNİZ. . . TARİHE BAK GÖRÜRSÜN. .

yanıt21
yanıt19
ÇAKMA ALPASLAN CEVAP SANA:

KÜRT ASLANI KISKANMAYIN. . . KURDU BOĞAR ATAR. . . . TARİHE BAKIN KÜRT ASLANLARIN VATANI MEZOPOTAMYADIR. . . HADİ İŞİNİZE BAKIN

yanıt3
yanıt11
TARİHSEL KESİT:

DİYARBAKIRDAKİ TARİHİ SURLARDA YÜZLERCE ASLAN VE KAPLAN FİGÜRLERİ VARDIR. . . BU ASİL VARLIKLARIN ANA VATANLARI MEZOPOTAMYADIR. . . ÇOĞU KAYNAKTA KÜRT ASLANLARI OLARAK KAYDA GEÇMİŞTİR. . .

10
17
yanıtYanıtla
dogru soyleyeni ...:

Aslanlari birakta bana 400 yil once o bolgede kurt olduguna dair guvenilir kanit getir . Ben sene 1000 sene once orda Turk olduguna kanit getirebilirim.

yanıt5
yanıt3
ALEMİN KRALI KÜRT ASLANLAR:

BUNLAR KURT AVCISI KÜRT ARSLANLAR HEY MAŞALLAH :)))

7
17
yanıtYanıtla
eşşeğe bin eşşeğee:

lan kro aslanı anca rüyanda görürsün.

yanıt8
yanıt2
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title