Haberler

    Aslan'dan Kriz Açıklaması

    Galatasaray'da kriz yaşandığı iddialarına Hamza Hamzaoğlu ve Sabri Sarıoğlu yanıt verdi.

    Galatasaray'da Fenerbahçe maçı sonrasında Sabri Sarıoğlu ile Selçuk İnan arasında sorun yaşandığı yönünde haberler çıkmıştı.

    Bu haberleri doğru olmadığını belirten Hamza Hamzaoğlu, "Oyuncularımın arasında hiçbir problem yok. Bu haberler ilk değil, son da olmayacak. Selçuk bu takımın kaptanıdır, ondan memnunuz. Her şey iyi gidiyor, biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Başakşehir maçında taraftarımızın desteği ile istediğimizi alacağız." dedi.

    GS TV'ye konuşan Sabri Sarıoğlu ise "Galatasaraylılığım tartışılmaz. Yapılan haberlerin amacı belli. Kimse bizi aşağıya çekmeye çalışmasın. Biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. Şampiyonluğu istiyoruz. Selçuk ile uzun yıllar arkadaşız. Çıkan haberlerin hepsi yalan. O pozisyonda iki tercihim vardı. Sneijder'i tercih ettim. Ben isme bakıp pas atmam. Gol olabilir futbol hatalar oyunu. Sosyal medyada saçma sapan videolar dolaşıyor. Bu kadar büyütülecek ne var ki? Sabri geri dönmedi. Her zamanki senaryolar. Kimse bana Metin Oktay ruhunu anlatmasın, ben Galatasaray gelenekleri ile büyüdüm. Şampiyonluğa kenetlendik. Sezon sonunda 4. yıldızı kutlayacağız. Böyle saçma sapan haberlere kimse inanmasın. Biz Galatasarayız. Bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Galatasaray için terimin son damlasına kadar savaşacağım. Bu haberleri yapan delikanlı ise çıksın bu haberler doğru desin. Allah izin verdiği sürece kulübüm, takımımım için sahada terimin son damlasına kadar her şeyi yapacağım." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hamza Hamzaoğlu Sabri Sarıoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (1)

    Yorumcu:

    4 yildizi takarsa sadice sabiri takar Istanbul da ferarisinlen tur atar yakisir sabiriye biraz gercekci ol sey karilarigibi kiviripdurma

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title