Haberler

    Aslan Arena'da Yerle Bir: 0-4

    Güncelleme:

    Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, rakibine 4-0'lık skorla boyun eğerek ikincilik yolunda ağır bir darbe aldı.

    Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmalarında sahasında Kasımpaşa'yı konuk eden Galatasaray, rakibine 4-0'lık skorla boyun eğerek ikincilik yolunda ağır bir darbe aldı.

    Galatasaray'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk seyircilerin izlediği maçta sarı-kırmızılı takım Hakan Balta'nın henüz 7. dakikada gördüğü kırmızı kartla 83 dakika boyunca sahada 10 kişiyle mücadele etti.

    K acirc;bus gibi başlangıç

    Karşılaşmanın ilk yarısında oyunun genel olarak temposu düşüktü. Chelsea özellikle duran toplarla rakip kalede etkili olmaya çalışırken, Paris Saint-Germain ise topu üçüncü bölgede tutmakta ve pozisyon üretmekte bir hayli zorlandı.

    3. dakikada Kasımpaşa savunmasından atılan uzun pasla buluşan Babel, soldan ceza alanına girdikten sonra kendisini karşılayan Semih Kaya'dan vücut çalımıyla sıyrılarak kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Hollandalı oyuncunun yerden vuruşunda top, uzak direğin dibinden auta gitti.

    6. dakikada Eboue'nin kullandığı taç atışı sonrasında topu Semih Kaya'dan kapan Babel, soldan ceza alanına girdi. Hollandalı futbolcu, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye vurmak yerine pasını geriden gelen takım arkadaşı Scarione'ye çıkardı. Bu oyuncu, meşin yuvarlağı boş kaleye göndereceği sırada Hakan Balta'nın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Cüneyt Çakır, pozisyonun faul olduğu gerekçesiyle penaltı kararı verdi ve Hakan'ı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

    7. dakikada penaltı atışını kullanan Scarione, top ile kaleci Muslera'yı ayrı köşelere göndererek, takımını öne geçirdi: 0-1.

    0 - 4

    1

    İsabetli şut

    10

    6

    İsabetsiz şut

    12

    5

    Korner

    10

    12

    Faul

    17

    2

    Sarı kart

    4

    1

    Kırmızı kart

    0

    %46

    Topla oynama

    %54

    15. dakikada Adem Büyük'ün soldan defansın arkasına gönderdiği topla ceza alanına giren Scarione, kaleci Muslera ile karşı karşıya kalacağı sırada yavaş kalınca, geriden gelen Semih Kaya meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

    24. dakikada orta sahadan aldığı derinlemesine pasla sağdan ceza alanına giren Eboue, içeride daha uygun durumda bulunan Umut Bulut'a pas vermek yerine dar açıdan yaptığı kötü vuruşla topu auta gönderdi.

    34. dakikada Babel'in ceza alanı dışı sol çaprazdan yaptığı sert vuruşta kaleci Muslera, direk dibinde topu güçlükle çeldi.

    35. dakikada Galatasaray savunmasının uzaklaştırmak istediği top, ceza alanı önündeki Adem Büyük'te kaldı. Bu oyuncunun düzelterek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.

    43. dakikada Kasımpaşa'da korner atışından dönen pozisyonda Yalçın Ayhan'ın pasında ceza alanı çizgisi üzerinde topu göğsüyle kontrol eden Adem Büyük, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak Muslera'yı geçerken, araya giren Melo, kafayla topu kornere göndererek, mutlak bir golü önledi.

    44. dakikada Kerem Şeras'ın derinlemesine gönderdiği topla sağdan ceza alanına giren Viudez, kaleci Muslera'dan sıyrıldı. Bu oyuncunun ayağından açtığı topu penaltı noktası üzerinde alan Scarione'nin düzelterek yaptığı vuruşta Semih Kaya, kaleye giden topa çizgi üzerinde müdahale ederek, meşin yuvarlağın filelere gitmesini önledi.

    Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Kasımpaşa'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

    İkinci yarının detayları birazdan...

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Roberto Mancini

    Performans: 4/10

    Telles ve Yekta'yı yedek kulübesinde oturtması büyük hataydı. Erken gelen kırmızı kart ve penaltıyla takımı maçtan tamamen koptu. İkinci yarıda da gerekli hamleleri yapmakta gecikti.

    Şota Arveladze

    Performans: 9/10

    Takımı maç boyunca ofansif ve etkili bir oyun sergiledi. Rakibin 10 kişi kalması da işlerini kolaylaştırdı. Farklı galibiyeti sonuna kadar hak ettiler.

    Berk İsmail Ünsal, ligde ilk kez 11'de Galatasaray'ın 2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziosmanpaşa'dan transfer ettiği Berk İsmail Ünsal, Kasımpaşa maçıyla ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasında ilk 11'de forma giydi.

    Bursaspor maçına göre ilk 11'de 4 değişiklik Teknik direktör Mancini, Bursaspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen Burak Yılmaz ile yedeğe çektiği Alex Telles, Yekta Kurtuluş ve Veysel Sarı'nın yerine ilk 11'de Berk İsmail Ünsal, Sabri Sarıoğlu, Ceyhun Gülselam ve Emmanuel Eboue'yi oynattı.

    Galatasaray, sahasında ilk kez kadın ve çocukların önüne çıktı Sarı-kırmızılı ekip böylece 2010-2011 sezonunun devre arasında maçlarını oynamaya başladığı Türk Telekom Arena'da ilk kez kadın ve çocuk taraftarların önüne çıktı. Karşılaşmayı tribünden takip eden yaklaşık 20 bin kadın ve çocuk taraftar, takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Hakan Balta Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title