Haberler

Asla vazgeçmem 41. bölüm 2. fragman videosu

Güncelleme:

Asla vazgeçmem 41. yeni bölüm 2. yeni fragmanı. Asla vazgeçmem dizisinin bu hafta yayınlanacağı 41. yeni bölümünün 2. fragman videosu da yayınlandı. Show Tv ekranlarında ilgiyle izlenen dizi Asla vazgeçmem dizisinin 41. yeni fragman videosuna haberimizden erişebilirsiniz.

Asla vazgeçmem 41. yeni bölüm fragmanı. Asla vazgeçmem dizisinin bu hafta yayınalancağı 41. yeni bölümünün ilk görüntüleri yayınlandı. Show Tv ekranlarında ilgiyle izlenen dizi Asla vazgeçmem dizisinin 41. yeni fragman videosuna haberimizden erişebilirsiniz.

ASLA VAZGEÇMEM 41. YENİ BÖLÜM EN YENİ FRAGMAN

Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: "Asla Vazgeçmem"

Yapımcılığını Gold Film'in, yönetmenliğini Aysun Akyüz'ün üstlendiği "Asla Vazgeçmem"'in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor..

Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Tolgahan Sayışman Show Tv Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title