Haberler

Asl'ı Bahçe'de Yaşam Başladı

Güncelleme:

48 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörünün en prestijli isimlerinden İnanlar, Asl'ı Bahçe'de koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışını bir kez daha gösteriyor.

Tasarımdan teslime, projelerinin her aşamasında detaylara ve estetiğe verdiği önemle farklılaşan İnanlar, Kartal'ın en şık ve ayrıcalıklı yaşam projesinde daire teslimlerini tamamlamak üzere. Gösterilen yoğun ilgiyle kısa sürede dairelerinin %90'ı satılan projede, sınırlı sayıda daire kalmış durumda. Asl'ı Bahçe'de yaşama fırsatı sunan son 9 daire, sahiplerini bekliyor, acele edenler şansını artırıyor.

Asl'ı Bahçe projesi dünyanın en prestijli uluslararası gayrimenkul ödülleri sayılan International Property Awards'da "Tavsiye Edilen Apartman Projesi" ödülünün de sahibi oldu. Türkiye'yi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşayan İnanlar, müşterilerinin kendilerine duyduğu güveni de fazlasıyla karşılamanın mutluluğunu duyuyor.

Anadolu Yakası'nda gelişimin ve yatırım potansiyelinin en güçlü şekilde hissedildiği Kartal'ın en prestijli muhitinde yükselen Aslı Bahçe , TEM ve E-5'e, Kartal Adliyesi, Sabiha Gökçen Havalimanı, Metro ve Sabancı Üniversitesi gibi önemli yerlere yakın olması projenin avantajlarından sadece birkaçı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aslı Bahçe Kartal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title