Haberler

Askon Üyelerine "Kosgeb Destekleri" Anlatıldı

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’nin düzenlediği “KOSGEB Destekleri” konulu etkinlik, KOSGEB Adana İl Müdürü Hüseyin Şen ve ASKON Adana Şubesi üyeleri ve işadamlarının katılımıyla gerçekleşti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi'nin düzenlediği "KOSGEB Destekleri" konulu etkinlik, KOSGEB Adana İl Müdürü Hüseyin Şen ve ASKON Adana Şubesi üyeleri ve işadamlarının katılımıyla gerçekleşti.

Etkinliğin açılışında konuşan ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ASKON üyelerinin, KOSGEB destekleri ve bu desteklerden nasıl faydalanabilecekleri konusunda bilgilendirileceklerini kaydetti. Çalışkan, KOSGEB işbirliği ile düzenlenen bu programın, işadamları için yol haritası olacağının da altını çizdi.

Recep Çalışkan'ın ardından konuşan KOSGEB Adana İl Müdürü Hüseyin Şen ise, KOSGEB'in yenilikçi bir iş fikri olan, araştırma-geliştirme aşamasındaki, girişimci işadamlarına yönelik desteklerini anlattı. Şen, projelerini hayata geçirmek isteyen işadamlarının KOSGEB desteklerinden faydalanabileceklerini, KOSGEB'in tüm desteklerini, etkin ve verimli bir şekilde işletmelere ve işadamlarına sunacaklarını dile getirdi.

İşadamlarının Şen'e yönelttikleri sorular ile devam eden program, ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan'ın, Hüseyin Şen'e günün anısı olarak sunduğu plaket ile son buldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kosgeb Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title