Haberler

Aşkları Boylarından Büyük"

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 20 yıl önce görücü usulü evlenen 120 santimetre boyundaki Ali ve 168 santimetrelik Müzeyyen Polat çiftinin birbirlerine olan sevgileri herkese örnek oluyor Ali Polat: "Bir de işim olursa, evimiz daha neşeli bir hal alacak"

HAKAN FURKAN - Samsat ilçesinde, 20 yıl önce görücü usulü evlenen 120 santimetre boyundaki Ali ve 168 santimetrelik Müzeyyen Polat çiftinin birbirlerine olan sevgileri azalmadan devam ediyor.

İlçedeki hayırsever bir vatandaşın kendilerine tahsis ettiği evde yaşamlarını süren çiftin aşkları, 15 yıl önce Kübra adını verdikleri bir çocukla taçlandı. Boyu 148 ila 170 santimetre olması gereken kızın boyu ise 125 santimetre.

İki odalı evlerinde mutlu bir hayat sürdüren Polat ailesinin en büyük arzuları Ali Polat'ın bir iş sahibi olması.

Ali Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşine ilk bakışta aşık olduğunu belirtti. Birbirlerine olan sevgilerinin 20 yıldır azalmadan devam ettiğini ifade eden Polat, eşinin, boyunun kısa olmasını hiç sorun etmediğini söyledi.

Sevginin önünde hiçbir engelin duramayacağını, ailesiyle yıllardır mutlu bir hayat geçirdiklerini vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

"Sadece işsiz olmamdan dolayı biraz sıkıntı çekiyoruz. Sigorta primim dolduğu halde yaşımın dolmasını bekliyorum. 8 yıldan beri bu evde ücretsiz oturuyoruz. Allah bize evini tahsis edenden razı olsun. Bir de işim olursa, evimiz daha neşeli bir hal alacak."

Polat, evlerinde besledikleri kuşları satarak ailesinin geçimini sağlamaya çalıştığını ifade etti.

Yeni evlenen çiftlere seslenen Polat, "Evlilik en büyük harcı sevgi ve saygı. Ama bunun yanında çiftlerin birbirlerini oldukları gibi kabul edip, varlıklarıyla mutlu olmaları. Biz evliliğimizi bu temeller üzerinde kurduğumuz için mutluluğumuz baki oluyor. Bunun yanında eşimle olan sevgimizin çevremizdeki insanlara örnek olması bizleri ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.

Müzeyyen Polat ise eşini çok sevdiğini dile getirdi.

Mutlu bir aile hayatlarının olduğunun altını çizen Polat, "Bir yuvada sevgi ve saygı olduğu müddetçe hiçbir şey bu mutluluğa engel olamaz" şeklinde konuştu.

Kübra Polat da boyunun kısalığından dolayı şimdiye herhangi bir sıkıntı yaşamadığını anlattı. - Adıyaman

Kaynak: AA / Yerel

Ali Polat Adıyaman Samsat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title